Zirh

Американската марка Zirh ,създадена през 1995 г от Брайън Робинсън е специализирана в производството и продажбата на първокласна мъжка козметика. Продуктите Zirh са създадени по такъв начин, че да се харесат на мъжете от всички възрастови групи. Тяхното изключително качество се доказва и от факта, че в историята на съществуването си спечелват множество престижни награди.

Кремове за бръснене,гелове за коса, кремове за лице Zirh се асоциират с висока ефективност и лесна употреба. Съдържат внимателно подбрани съставки от най-високо качество и минават през всички контролни тестове. Внимание заслужава и премийната серия Zirh Platinum, предназначена за най-взискателните клиенти.

Сред предложенията на компанията Zirh ще откриете също и няколко вечни, съблазнителни и свежи аромата („Ikon“, „Corduroy“ и др.) създадени със сътрудничеството на известните  Франк Воелк, Шада Лавиня или други креативни дизайнери.

Ще допълним и факта, че козметиката на Zirh използват много професионални спортисти и световни знаменитости. Например, лице на споменатия по-горе аромат  "Ikon" е британският модел Дейвид Генди. Марката Zirh ще заинтригува всички, които искат да бъдат атрактивни за противоположния пол, живеят активно,не се страхуват от нови предизвикателства и всички ,които обичат нещата надвишаващи границите на човешките  възможности.

пълен текст скрий текста