Yankee Candle Petal Bowl kерамична аромалампа

 • Yankee Candle Petal Bowl kерамична аромалампа
 • Yankee Candle Petal Bowl kерамична аромалампа  1
 • Yankee Candle Petal Bowl kерамична аромалампа  2
   още

  4 размера на продукта от 19,10 лв.

  Тези срокове са ориентировъчни и зависят от сроковете на доставка на куриерската фирма.

  Варианти Yankee Candle Petal Bowl

  • Yankee Candle Petal Bowl kерамична аромалампа  kерамична аромалампа  

   Повече от 20 бр са в наличност в централния склад

   Код: YAC0864

   19,10 лв.

  • Yankee Candle Petal Bowl kерамична аромалампа  kерамична аромалампа  

   Повече от 20 бр са в наличност в централния склад

   Код: YAC0537

   19,10 лв.

  • Yankee Candle Petal Bowl kерамична аромалампа  kерамична аромалампа  

   Повече от 20 бр са в наличност в централния склад

   Код: YAC1081

   20,50 лв.

  • Yankee Candle Petal Bowl kерамична аромалампа  kерамична аромалампа  

   Повече от 20 бр са в наличност в централния склад

   Код: YAC1747

   19,10 лв.

  Нагоре

  Информация за парфюма Yankee Candle Petal Bowl

  Оценка

  Дизайн на флакона

  Трайност на аромата

  Интензивност

  Общо впечатление

  Начин на употреба:

  - сложете ароматната лампа върху равна и топлоустойчива повърхност, която е достатъчно отдалечена от други източници
  - в купичката капнете ароматно масло или сложете восък
  - в долната част на ароматната лампа сложете чаена свещ и я запалете
  - позволете на топлината да разтопи восъка или да се изпари ароматното масло. При употреба восъкът или ароматното масло се загряват.
   - горещият восък или ароматното масло могат да причинят изгаряния. Преди следващата употреба оставете горещия восък или ароматното масло напълно да се охладят.
  - ако восъка или ароматното масло свършат, духнете чаената свещ и преди да допълните съдържанието на купичката, оставете ароматната лампа да изстине
  - след изгарянето на чаената свещ, я оставете да изстине и след това я извадете
  - ако след употреба в купичката останат остатъци от восък, които искате да премахнете, оставете восъка да изстине и с лек натиск в единия край го изкарайте вън. За почистване на ароматната лампа от восък не ползвайте метални предмети. Ароматната лампа би могла да се повреди или счупи.

  Важно предупреждение

  Поставяйте продукта върху достатъчно топлоустойчива повърхност. Уверете се, че ароматната лампа е достатъчно отдалечена от всички горящи материали или източници на топлина (телевизори, радиатори). Не пренасяйте горяща ароматна лампа. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни животни. За хора, които страдат от свръхчувствителност към миризми, е необходимо изделието да се ползва с повишено внимание.

  Нагоре

  За марката Yankee Candle

  През 1969 г. истински бедният американски гимназист на име Майк Китридж решава, че ще подари на майка си за Коледа собственоръчно изработена декоративна свещ. Въпреки, че се използва само съвсем обикновени неща, които набързо събира от вкъщи ( празна кутия от мляко, пастели ...), неговото творение наистина спирало дъха. По ирония на съдбата още преди Бъдни вечер , свещта била забелязана от една съседка , която останала толкова впечатлена от нея, че предложила на талантливия младеж да купи свещта за $ 1 и 36 цента. Оттогава започва историята на марката Yankee Candle. Целта на компанията е да представя на пазара продукти, отразяващи страстта й към красивите аромати, които в хората създават силни емоции. Важно да се добави е , че тази философия си заслужава. В своята област , тази компания принадлежи към абсолютните отличници ( само в САЩ разполага с повече от 18 000 магазина). Богатата оферта на Yankee Candle обхваща няколко тематични серии от плодови аромати, до аромат от приятни преживявания и събития от живота. Не липсват дори специални единици като например колекционерска, хелоуинска, платинена и много други. Свещите Yankee Candle съдържат най-високото множество ароматни масла, подготвени специално за потребностите на тази компания. С нейна помощ в своя интериор лесно ще създадете невероятна и незаменима атмосфера. Каква ще бъде по-точно – празнична, еротична или например релаксираща вече зависи изцяло от вас. Марката Yankee Candle ще обикнат всички, които искат да имат хармонично ароматизиран интериор, всички, обичащи лукса, високото качество и автентичността или на онези ,които търсят добър и в същото време практичен аксесоар за бита.  

  Нагоре

  Оценка Yankee Candle Petal Bowl

  Какво е Вашето мнение за продукта Yankee Candle Petal Bowl?

  Полетата означени със звездичка * са задължителни.


  Оценка *

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока "

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока "

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока "

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока "  С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на дружество Notino s.r.o. Имате право да възразите. Повече информация впринципи за обработка на личните данни.​

  Menu