Wella Professionals Wave It къдрин за чувствителна коса

 • Wella Professionals Wave It къдрин за чувствителна коса
   още

  Варианти Wella Professionals Wave It

  Нагоре

  Информация за козметиката Wella Professionals Wave It

  Оценка

  Лесен за нанасяне

  Козметично качество

  Удовлетвореност от резултата

  Характеристика

  Коса

  слаба коса

  Варианти на Wave It/Curl It od Wella Professionals:

  • Wave It /Curl It Mild
  • Wave It /Curl It Intense

  Според структурата на косъма може да изберете най-добрия вариант за действие.
  Важно:
  Траен стайлинг Wave It/Curl It не е подходящ за силно увредена коса, за коса боядисана с повече от 30%.

  Измийте косата със шампоан Wella Professionals
  Нанесете Wella Professionals Perm Pre-Treatment върху цялата глава.

  Нанасяне на Траен стайлинг Wave/Curl It:

  След като навиете косата на ролки, можете да започнете с нанасянето на лосиона Wave/Curl It. Използвайте подходящи ръкавици, престилка. Предпазвайте облеклото на клиентката с пелерина. Нанасяйте сместа равномерно върху всички ролки. Започнете от шията по посока към темето. Нанасянето е по-лесно, ако преминете с дюзата на флакона върху всяка ролка по посока напред и назад. След нанасянето попийте излишната смес с хартиена салфетка. Съвет: При увредена коса или изсветлени части оставете продукта да действа по-кратко време.

  Време за въздействие:

  В течение и на края на времето за въздействие и след постигане на желаното къдрене, изплаквайте косата с ролките в продължение на 2-3 минути. Попийте с кърпа излишната вода от навитата коса. 
  Нанасяне на активираща емулсия:
  Има два варианта за правилно нанасяне на активацията върху косата.

  a) С помощта на флакон за нанасяне 1:4
  След изплакването на продукта за къдрене, отсипете 100 мл от активиращата емулсия във флакона за нанасяне и смесете с 400 мл топла вода. След това нанесете равномерно сместа  върху навитата коса.

  б) С помощта на съд и гъба  1:1
  След изплакването на продукта за къдрене, отсипете 100 мл от активиращата емулсия в съда и добавете 100 мл топла вода. С помощта на гъбата нанесете сместа върху навитата коса.

  И в двата случая нанесете върху третираната коса най-напред  2/3 от приготвената смес и оставете да действа 5 минути. След това свалете ролките и нанесете остатъка от сместа върху всеки един кичур.  Оставете да действа още 5 минути. Впоследствие изплакнете обилно с вода.

  Финална грижа:

  Във влажната коса нанесете Perm Post Treatment на Wella Professionals. Оставете да действа 3-5 минути и след това изплакнете. Третирайте косата с продукти от серията  Wella Professionals Care Enrich.

  ВНИМАНИЕ:

  Предназначено само за професионална употреба. Избягвайте контакт с очите, използвайте предпазни ръкавици и съхранявайте на недостъпно за деца място. Не използвайте, ако косата Ви е боядисана с бои, съдържащи метали. Използвайте непосредствено след образуване на сместа. В случай, че сте имали някога алергична реакция от траен стайлинг, продуктите да не се използват.

  Нагоре

  За марката Wella Professionals

  Козметика WELLA PROFESSIONALS | Компанията "Вела" е един от най-големите производители на продукти за грижа за косата. Създадена е през 1880 година.  WELLA System Professional е луксозна серия на "Вела" за нормална, фина и боядисана коса; BRILLANCE–  за суха и изтощена коса; ENRICH AGE – за зряла коса. Резултатът – блестяща, жива и силна коса. Най-важното за "Вела" е грижата за клиента. Компанията се гордее с факта, че нейните клиенти държат на професионалната грижа за косата и спазват всички екологични изисквания при производството на продуктите си. В допълнение са професионалните стилизиращи продукти WET, DRY и FINISH от "Вела".

  Нагоре

  Оценка Wella Professionals Wave It

  Какво е Вашето мнение за продукта Wella Professionals Wave It?

  Полетата означени със звездичка * са задължителни.


  Оценка *

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока  Menu