Unique

Разработена със страст, любов и етика- така накратко се характеризира датската козметична марка "Unique”. Зад създаването й  застават  Хене Вернегрин Расмуссен и Йорген Телис Мортенсен , чиято мечта е да се създадат висококачествени продукти,щадящи околната среда. В крайна сметка, те сбъдват мечтата си.

Продуктите "Unique" съдържат 99% натурални съставки. Хене и Йорген акцентират върху това ,че изполват съставки от местни източници в максимална степен, особено от биоземеделие. В допълнение , извършват "fair trade" (справедлива търговия)- масло от бамбук купуват от ганайски фермери, алое вера внасят от Южна Америка и т.н.

В основата на всички шампоани, балсами, душ-гелове на "Unique" е органичната суроватка-богат източник на минерали, витамини, мазнини и протеини, които имат благоприятен ефект върху кожата и косата.”Unique” замества водата с тази суроватка и по този начин продуктите стават изключително ефективни.

Козметика "Unique" е сертифицирана от известната френска компания "EcoCert". В нейния състав няма да намерите никакви изкуствени оцветители и ароматизатори, генно-модифицирани съставки, нано или пропиленгликол.Специално внимание заслужават и продуктите без какъвто и да е аромат, които ще оценят особено хората,страдащи от алергии.Излишно е да споменаваме, че продуктите на "Unique" не са стествани върху животни.

"Unique" ще се хареса на всички, които искат да допринесат за опазването на околната среда, имат чувствителна кожа и желаят да бъдат здрави и красиви.

пълен текст скрий текста

Menu