ТОП 10 на парфюми

Дамски парфюми

Montale - Roses Musk - oбича аромат на чистота. Аромат, който никого не обижда, но подчертава женствеността. Розата е за нея символ на чистота и женственост. Това е най-любимото ѝ цвете. Търси парфюм, подчертаващ женствеността ѝ.

Amouage - Honour Woman - xарактеризира я белият цвят. Обича аромата на белите цветя, а то предимно на гардения, тубероза и жасмин. Обожава сладкия аромат на тези цветя. Умее да оцени качествен и оригинален аромат.Търси парфюм, който може да се употребява през цялата година.

Escentric Molecules - Molecule 01 - oбожава изненадите и приключенията. Тя е е импулсивна. Не обича да привлича вниманието на другите на всяка цена, но обича комплиментите. Цветята за нея не са единственият символ на женствеността. Обича аромат на нежна дървесина.

Montale - Pure Gold - kомбинацията от плодов и флорален аромат е за нея неустоима. Тя е за нея въплъщение на романтика и носталгия от спомена за първия ѝ парфюм. Умее да оцени, как парфюмът може да преплита спомените с настоящото, детството със зрялата възраст или игривостта със спокойствието. Копнее парфюмът да напомня постоянно за този калейдоскоп от противоположности.

Serge Lutens - Chergui - oбожава ориенталните аромати, а то предимно поради тяхната дълбочина и цялостност - те са точно като душата ѝ. Същевременно обича и сладки аромати. Умее да оцени вкуса и френския чар. Не се страхува да употребява характерни аромати и ухания, изпълнени с чувствителност и нежност. Сърцето ѝ е топло, умее да огрее - също като този парфюм.


Мъжки парфюми

Mancera Cedrat Boise - израснал е с типични мъжки цитрусови аромати, които обожава. Но сега копнее за промяна. Търси мъжествен аромат, който да подчертае неговото его. Обича да е забелязван от жените - а то и благодарение на аромата. Търси парфюм, който ще го характеризира както в работата, така и във фитнеса, но и когато бъде небрежно облечен.

Amouage - Reflection Man - oбича сладникавите аромати. Иска да ухае на чистота, сякаш сега е излязъл от под душа. Не се страхува и от пудровите парфюми. Не му е неприятен и ароматът на сладникав жасмин. Стреми се да ухае софистицирано, луксозно и желае да привлича внимание.

Creed - Aventus - aлфа мъж. Водач. Завоевател. Търси уникален мъжки аромат, подчертаващ неговите качества на мъжкар. Предпочита чисти, леко плодови аромати, които укриват в себе си дълбочина и мистика.

Escentric Molecules - Molecule 01 - oбича изненадите и е готов за приключения. Импулсивността е характерна за него. Не желае да бъде център на вниманието на всяка цена, но обича комплиментите. Умее да открие красота в семплостта. Обича нежни аромат на дървесина. Търси парфюм, който е изпълнен с контрасти.

Comme Des Garcons - Wonderwood - oбожава аромата на дървесина, характеризираща неговата мъжественост. Не желае да привлича вниманието на всяка цена. Намира задоволение в умереността. Дървесината е за него и символ на дълбочина - също като характерът му. Той има своите стойности и възгледи, които остоява и това го задоволява.

пълен текст скрий текста