ТОП 10 на парфюми за жени

Serge Lutens - Chergui EDP - унисекс - Обича ориенталските аромати.Преди всичко заради тяхната дълбочина и комплексност. Също като тяхната душа-неразгадаема на пръв поглед. Предпочита по-сладки аромати и оценява изискания вкус и френския чар. Не се страхува да носи по-сложни аромати с характер, изпълнени едновременно от чувственост и нежност.

Escentric Molecules - Molecule 01 EDT - унисекс - Той е импулсивен, обича изненадите и не се бои от каквито и да е приключения. Не се опитва да привлече вниманието на всяка жена, но се радва на комплименти. Не възприема цветята като единствения символ на женствеността, но обича например и дървесните ухания.

Montale - Intense Cafe EDP - унисекс - Търси отличителните ухания, тъй като й отиват. Харесва й, когато в аромата се съчетават великолепие и природа. Привлича я завладяващия аромат на кафе в комбинация с роза. И разбира се легендарното качество на френските парфюми.

Juliette Has a Gun - Lady Vengeance EDP - за жени - Дълбокият и завладяващ аромат на роза за нея е съдбовно ухание. Дава предимство на пищната, тъмна и чувствена роза, пред чистата и предсказуема. Търси общество, в което обожава да привлича вниманието. Може би просто един необичаен парфюм.

Montale - Roses Musk EDP - за жени - Харесват й чистите аромати. Ароматите, които провокират, но и нежно изразяват нейната женственост. Обича розите, които за нея са символ на чистотата и женствеността. Търси парфюм, който е в състояние да подчертае нейната чувственост.

Mancera - Roses Vanille EDP - за жени - Обича сладките, отличителни аромати, с отлична издръжливост. Съчетанието от роза и ванилия за нея е божествено. В парфюмите търси най-вече игривост и безгрижие.

Creed - Love in White EDP - за жени - Обожава чистите и пудрови аромати. Търси нежен и натурален парфюм, който може да носи всеки ден. Не желае да привлича вниманието към себе си на всяка цена, желае просто да ухае красиво. И едновременно с това търси отлично качество.

Montale - Pure Gold EDP - за жени - Комбинацията от плодови и цветни аромати за нея е върха. Възприема ги като като символ на романтиката и носталгичните спомени за първия си парфюм. Тя е очарована от това как ароматите могат да обединят спомените с настоящето, детството със зрялата възраст, игривостта с приличието. Парфюмът за нея винаги е нова комбинация от тези противоречия.

Serge Lutens - Ambre Sultan EDP - за жени - Вече е порастнала с леки флорални и цитрусови аромати. Тя е взискателна и предизвикателна. Тя не носи нещо просто така. В аромата трябва да усеща непреодолима сложност, разнообразие и оригиналност. Търси дълбок и топъл аромат за по-студените дни.

Montale - Dark Purple EDP - за жени - Обича розата, но в нея търси нещо оригинално и ново. Комбинацията от приятен аромат на слива в съчетание с роза би могла да срещне тази капризност. Гордее се с факта, че парфюмът й е уникален, отличителен и доказва своята същност.

пълен текст скрий текста

Отвори филтъра Затвори филтъра

Menu