Специални отстъпки

Продуктите със специални отстъпки имат съвсем малки дефекти, затова се продават отделно от останалите продукти. Става въпрос за снимани за сайта стоки, които за целта са без опаковки. Това са продукти с малко повредена при транспортирането опаковка или видими дефекти, които по никакъв начин не влияят на качеството на парфюма.

В подробното описание на всеки продукт ще намерите пълна информация за него. Гаранцията за качеството на продукта е 100%.

пълен текст скрий текста

Избрали сте

Отвори филтъра Затвори филтъра

Ценови диапазон

до

Изберете марка

12 3 167

 • Calvin Klein Obsession for Menдезодорант за мъже 152 гр.

  По-нисък процент на съдържание Съдържание на продукта: 99 % Код: CAK8365

  19,70 лв.
  Отстъпка: 2,20 лв.

 • Mancera Black Intensitive Aoudпарфюмна вода унисекс 60 мл.

  По-нисък процент на съдържание Съдържание на продукта: 99 % Код: MCR0346

  122,30 лв.
  Отстъпка: 6,70 лв.

 • Roccobarocco White For Womenтоалетно мляко за тяло за жени 250 мл.

  Малко смачкана кутия Съдържание на продукта: 100 % Код: RBC0211

  35,20 лв.
  Отстъпка: 3,70 лв.

 • Hugo Boss Boss No.6 Bottled Intenseтоалетна вода за мъже 50 мл.

  Без целофан Съдържание на продукта: 100 % Код: HUG7526

  58,50 лв.
  Отстъпка: 5,20 лв.

 • Montale So Flowersпарфюмна вода за жени 100 мл.

  По-нисък процент на съдържание Съдържание на продукта: 99 % Код: MNT2282

  още информация

  Montale So Flowers е цветен аромат за жени. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага очарованието на прекрасен букет цветя Парфюмната вода So Flowers, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем. Парфюмната вода So Flowers представя ароматните тонове на ирис, иланг-иланг, жасмин, роза абсолют (Absolute) и зюмбюл, отпочиващи на чувствена база от мускус. Цялостната композиция излъчва мощен чар и деликатност на комплексния цветен оттенък, а базата допълнително допринася към привлекателността. Ароматите на леко пудрен елегантен ирис, дълбок зелен зюмбюл, опияняващ сладък жасмин, екзотичен иланг-иланг, и не на последно място, непреходната грациозност и свежест на популярната роза, се съчетават а съвършено настроена комплексна хармония. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода So Flowers е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат. Невероятно привлекателната парфюмна вода Montale So Flowers създава около своята притежателка аура на хармонична привлекателност и ненатрапчива чувственост. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил парфюм, който е силно женствен и привлекателен и едновременно не му липсва непреходна елегантност. Никога няма да забравите аромата Montale So Flowers , също както и жената, която го носи. Парфюмната вода So Flowers е подходяща през цялата година, но най-добре се откроява през по-топлите месеци. Това е идеален дневен парфюм, който ще направи блестящ всеки един от дните на притежателката си със своята нежност и едновременна дълбочина. Montale So Flowers завинаги ще привлече жените, които обичат цветни аромати, особено в творчески композиции. Тази парфюмна вода трябва да опита всека дама, която цени истинското качество в комбинация с оригиналност. Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при So Flowers е подчертана от красивия изразителен розов цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона.  Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите. Montale So Flowers – прекрасен букет цветя с докосване на чувствен мускус.

  171,60 лв.
  Отстъпка: 12,40 лв.

 • Etat Libre d'Orange Je Suis Un Hommeпарфюмна вода за мъже 100 мл.

  По-нисък процент на съдържание Съдържание на продукта: 99 % Код: ELD0204

  188,50 лв.
  Отстъпка: 10,50 лв.

 • Gucci Guilty Pour Homme Intenseтоалетна вода тестер за мъже 90 мл.

  Малко смачкана кутия Съдържание на продукта: 100 % Код: GUC2800

  още информация

  Мъжкият аромат Gucci Pour Homme Intense Guilty е специално създаден за мъжете-ловци, които знаят какво искат и как да го постигнат. Олицетворява мъжката чувственост, желание и дълбока страст. Парфюмът Guilty Pour Homme Intense може да бъде описан като особено харизматичен и провокативен. Връхните нотки на Gucci Pour Homme Intense Guilty са лимон и кориандър, които деликатно се примесват с опияняващ аромат на лавандула. Сърдечни нотки: букет цветя и нероли - ароматно етерично масло, добито от благоуханните цветове на портокаловите дървета. Завладяващи и топли базисни нотки, които се състоят от кехлибар, кедър и пачули. Този мъжки аромат на Gucci е създаден специално с цел съблазняване. С уханието на Gucci Pour Homme Intense Guilty ще се превърнете в магнит за жените!

  107,30 лв.
  Отстъпка: 6,80 лв.

 • Dolce & Gabbana The One Sport for Menафтършейв за мъже 100 мл.

  По-нисък процент на съдържание Съдържание на продукта: 99 % Код: DOG4129

  72,40 лв.
  Отстъпка: 8,50 лв.

 • Demeter White Bouquetодеколон унисекс 120 мл.

  По-нисък процент на съдържание Съдържание на продукта: 99 % Код: DEM0062

  още информация

  Demeter White Bouquet е неустоим аромат, който е подходящ не само за модерните жени, но и за динамичния и успешен човек. Парфюмът White Bouquet е подходящ за през пролетта  или през лятото, когато Ви дава една нова енергия. Същността на уникалния състав предизвиква настроение. Ароматът Demeter White Bouquet е подходящ за носене през деня, по време на работа и със среща с приятели. Унисекс ароматът Demeter White Bouquet е вълнуващ и неповторим. Той ще предизвика Вашата усмивка и настроение през целия ден.

  46,40 лв.
  Отстъпка: 4,50 лв.

 • Perry Ellis 360° Purpleпарфюмна вода за жени 100 мл.

  По-нисък процент на съдържание Съдържание на продукта: 99 % Код: PER0568

  63,20 лв.
  Отстъпка: 6,70 лв.

 • Montale Wood & Spicesпарфюмна вода за мъже 100 мл.

  По-нисък процент на съдържание Съдържание на продукта: 99 % Код: MNT2872

  още информация

  Montale Wood & Spices е ориенталски дървесен аромат с подправки за мъже. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага съчетание на ценни дървета с подправки и тамян. Парфюмната вода Wood & Spices, както всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем. Парфюмната вода Montale Wood & Spices е напълно нова интерпретация на непреходната комбинация в ароматите за мъже - съчетание на дърво и подправки. И с по-скоро по-семпла ароматна композиция, марката Montale отново доказа, как чудесно умее да предлага преломни решения в откриването на удивителни начини за изненада на своите клиенти. Композицията Montale Wood & Spices се изгражда от акордите на агарово дърво и сандалово дърво, ветивер и тамян с мъничко подправки. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Wood & Spices е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат. Montale Wood & Spices е едновременно професионален и секси. Ароматът на парфюмната вода очарова с микс от свежест и дълбочина. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил изключително модерен и оригинален парфюм, на високо ниво с непринудена елегантност. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Wood & Spices е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат. Montale Wood & Spices е подходяща за деня и вечерта през цялата година. Завинаги ще привлече любителите на съчетанието на дървесни ухания с подправки, класическо в мъжките аромати, но в нова, изненадваща реализация. Тази парфюмна вода трябва да се опита от всеки, който цени истинското качество в комбинация с оригиналност. Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Wood & Spices е подчертана от светло метално сребристия цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите. Montale Wood & Spices – класически мъжествен дървесен аромат и подправки в удивителна нова реализация.

  114,70 лв.
  Отстъпка: 11,20 лв.

 • Bill Blass Basic Blackодеколон за жени 100 мл.

  Повреден целофан Съдържание на продукта: 100 % Код: BIB0715

  27,70 лв.
  Отстъпка: 2,20 лв.

 • Al Haramain Ode of Oudhпарфюмна вода унисекс 70 мл.

  Без целофан Съдържание на продукта: 100 % Код: AHR0422

  637,90 лв.
  Отстъпка: 45,00 лв.

12 3 4 5 167 Следващи 15 Nahoru