Selena Gomez

Парфюми "Selena Gomez" са едни от най-успешните представители, създадени от звездите на шоубизнеса и модата. Младата талантлива актриса и певица Селена Гомес е известна не само с връзката си с мегазвездата Джъстин Бийбър, но преди всичко с творбите , предназначени за верните й феновете. През 2012 г. тя решава да изненада модния пазар със свой собствен аромат. Относно името, тя изобщо не се замисля, а направо го кръщава "Selena Gomez". Комбинацията от младежка енергия, увереност, радост от живота и успех е отразена в състава на парфюма "Selena Gomez". Самата Селена казва за него :"Освен многото есенции в аромата, ще намерите моите три любими-малина, ванилия и фрезия. С валинията се чувствам комфортно, малината е закачлива и забавна, без да е прекалено сладка. А за перфектното усещане за женственост не може да бъде пропусната фрезията. За мен е важно, хората да се чувстват интересни. Да се чувстват целунати". Оригиналният флакон със златисти и лилави целувки, прикрепени към капачката, подчертават младостта, лекотата и бляскавостта на парфюма. Аромат  Selena Gomez „Selena Gomez“  е по-подходящ за пролетните и летните месеци.

Друг аромат на Селена Гомес вече е спечелил престижно име -"Vivamore". Цветно-плодовата, изцяло дамска миризма Selena Gomez "Vivamore"е предназначена за млади жени и момичета, които обичат модата и са палави. Също като премиерния аромат  и от тази композиция крещят женствеността и чара. Първо ще забележите акордите диня,към които са добавени нотки на чай. В основата отново обаче е тонът на ванилия и кремовия аромат, сливащ се с карамелизирана захар. В цветната част ще откриете чувствена лилия. Парфюм " Selena Gomez Vivamore" е идеален за всеки повод.

Успешните парфюми не възникват лесно. Дори и най-известното име не гарантира успех, ако не е свършена много работа. Подбирането на правилните съставки и усъвършенстването на перфектния аромат отнема много време,също както и изработването на дизайнерски флакон и реализацията на кампанията. Селена Гомес успява да се справи с всички задачи успешно, а резултатът е забележителен аромат за всички момичета и жени, които не искат да стоят в сивата тълпа.

Опитайте парфюми "Selena Gomez", които могат да бъдат и идеален подарък специално за почитателките на славната звезда. Те ще бъдат оценени непременно и от всички , които не са гледали дори един филм с участието на  Селена и дори не са я чували как пее.

пълен текст скрий текста

Menu