Schwarzkopf Professional Blondme Color покриващ крем

 • Schwarzkopf Professional Blondme Color покриващ крем
 • Schwarzkopf Professional Blondme Color покриващ крем 1
 • Schwarzkopf Professional Blondme Color покриващ крем 2
 • Schwarzkopf Professional Blondme Color покриващ крем 3
   още

  Варианти Schwarzkopf Professional Blondme Color

  Нагоре

  Информация за козметиката Schwarzkopf Professional Blondme Color

  Оценка

  Лесен за нанасяне

  Козметично качество

  Удовлетвореност от резултата

  Описание:

  Покриващият крем "Schwarkopf Professional Blond Me Blonde White Blending Cream" е предназначен за постигане на съвършени руси нюанси на посивелите и бели коси. Има перфектна покриваща способност и осигурява блестящ цвят на косата. Достъпни нюанси: Цвят Ice - за перфектно покритие на белите коси и за туширане на жълтите тонове. Цвят Sand - за перфектно покритие на белите коси и за естествени руси нюанси. Цвят Caramel - за перфектно покритие на белите коси за нежен карамелов тон.

  Въздействие:

  • покрива посивелите коси
  • осигурява блестящи руси нюанси

  Начин на приложение:

  Нанесете върху суха коса, без предварително измиване с шампоан. Препоръчителен изходен цвят: тъмнорус 6-0 и по-светъл. Предназначено за прилагане върху 30% до 100% бели коси. Изсветлява естествените коси до 4 тона. При изходен цвят по-тъмен от 6-0 най-напред използвайте изсветляваща пудра "Blond Me Premium 9+" с минимално съдържание на прах, а като следваща стъпка нанесете Крем за покритие на бели коси.

  Смесване

  Смесете Крема за покритие на бели коси и подхранващия проявител Premium в съотношение 1:1. Препоръчителна концентрация на проявителя: 12% за нюанси 6-0 и 7-0, 9% за нюанси 8-0 и по-светли. Винаги смесвайте добре Изсветляващия крем и проявителя, докато се получи гладка кремообразна консистенция.

  Нанасяне 

  Нанесете сместа веднага след смесването й. Използвайте достатъчно количество от сместа за постигане на перфектно покритие и най-добра степен на изсветляване.

  Време на действие

  30-45 мин. при стайна температура. Не се препоръчва допълнително затопляне. 

  Изплакване

  След изтичане на времето на действие старателно изплакнете косите. Използвайте шампоан и балсам от серията "Blond Me".

  ВНИМАНИЕ:
  Това е професионална боя за коса, която е предназначена за използване във фризьорски салони. За нанасяне в домашни условия е необходимо да се консултирате със стилист, както и за подходящия нюанс и активираща емулсия. Крайният резултат винаги зависи от типа и състоянието на Вашата коса.

  Нагоре

  За марката Schwarzkopf Professional

  Козметика Schwarzkoph Professional | През далечната 1898 година химикът Ханс Шварцкопф, който управлява малка аптека в Берлин, поставя началото на марката, която след 114 години вече е сред първенците на пазара на продукти за грижа за косата. Серията Bonacure бързо набира популярност – лесно за запомняне: продуктите за различни типове коса са в различни цветове. Schwarzkopf предлага пълна гама продукти за грижа за косата – дори и за най-капризните клиенти. Osis+ е серията висококачествени стилизиращи продукти за обем, красиви къдрици или друга, която прическа изберете.

  Нагоре

  Оценка Schwarzkopf Professional Blondme Color

  Какво е Вашето мнение за продукта Schwarzkopf Professional Blondme Color?

  Полетата означени със звездичка * са задължителни.


  Оценка *

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока  Menu