RedBlocker

Козметиката RedBlocker принадлежи на полската динамично развиваща се компания Aflofarm, която се ангажира с фармацевтичната индустрия. Днес компанията е на първо място в Полша в категорията продукти, достъпни без лекарска рецепта.

Главните предимства на компанията Aflofarm са над 20-годишен опит, съвременни технологии и модерни фармацевтични изследователски институти, заедно с най-високите стандарти за качество. През 2008 г. компанията Aflofarm е отличена с престижната титла Лидер в модерните технологии в категорията средни предприятия, която се присъжда от Института за нови технологии на Лодз и Регионалния парк на науката и технологиите на Лодз.

Марката RedBlocker е специализирала в проблемите с разширените вени и кожата, склонна към зачервяване и раздразнение. Продуктите RedBlocker съдържат предимно флавоноиди, които укрепват стените на кръвоносните съдове и допринасят за тяхната гъвкавост, с което се намалява видимостта на вените и зачервяването.

Редовната употреба на препарата Redblocker помага за облекчаване на видими дефекти на кожата, като зачервявания, появили се непосредствено под кожата, локални синини или неравномерно оцветяване и поддържа еластичността на кръвоносните съдове, което ги предпазва от напукване.

пълен текст скрий текста

Menu