Price´s Open Window ароматна свещ среден

 • Price´s Open Window ароматна свещ  среден
 • Price´s Open Window ароматна свещ  среден 1
   още

  Варианти Price´s Open Window

  • Price´s Open Window ароматна свещ 350 гр. среден ароматна свещ 350 гр. среден 

   Tози продукт не е в наличност

   Код: PRC0002

  Нагоре

  Информация за парфюма Price´s Open Window

  Оценка

  Дизайн на флакона

  Трайност на аромата

  Интензивност

  Общо впечатление

  Важно предупреждение

  Поставяйте продукта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Ако дължината на фитила е по-голяма от 5 мм, отрежете го. Уверете се, че свещта/восъкът са достатъчно отдалечени от всички горящи материали или източници на топлина (телевизори, радиатори). Не пренасяйте горяща свещ/восък. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни животни. За хора, които страдат от свръхчувствителност към миризми, е необходимо изделието да се ползва с повишено внимание.

  Начин на употреба

  Горящата свещ/восък никога на оставяйте без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Между горящите свещи трябва да има свободно пространство най-малко 20 см. Не оставяйте свещта да гори повече от четири часа. Когато свещта гори не я наклонявайте. Не позволявайте на пламъка да докосва стените на съда. Ако височината на свещта е по-ниска от 1 см, изгасете я и никога не позволявайте свещта да догори напълно до дъното. Изгасете свещта с леко духане.

  Нагоре

  За марката Price´s

  Компанията Price´s Patent Candles Ltd започва да произвежда свещи още през 1830 година. В края на века фирмата е най-големият производител на свещи в света. Компанията Price´s произвежда стеаринови свещи, които горят толкова добре, както скъпите свещи от пчелен восък и разполага с 114 патента за своите изделия.

  Свещите Price's се гордеят с дълготрайни и тесни връзки с кралското семейство, от времето, когато свещите с марка Price´s са били част от сватбата на кралица Victoria (Виктория) и принц Albert (Алберт). Днес свещите Price´s се гордеят със статута на кралската закрила на Нейно Величество. Тази специална награда означава, че тези свещи са част от всички важни кралски поводи.

  Днес, когато на потребителския пазар 80 % от свещите се ползват за декоративни цели, марката Price's е съсредоточена върху разработване на нови аромати, свещи с есенциални масла и продукти за ароматерапия. Свещите са произвеждани с помощта на най-модерните технологии, гарантиращи опазването на здравето.

  В асортимента на свещите Price´s са използвани няколко вида аромати. Открийте декоративните свещи в луксозно изпълнение, ароматни свещи или ароматизиращи дифузери. Украсете и вие своето жилище със свещите Price´s и внесете топлото и ухаещо чудо в дома си.

  Нагоре

  Оценка Price´s Open Window

  Какво е Вашето мнение за продукта Price´s Open Window?

  Полетата означени със звездичка * са задължителни.


  Оценка *

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока  Menu