Price´s Green Tea aроматизиращ дифузер с пълнител

 • Price´s Green Tea aроматизиращ дифузер с пълнител
 • Price´s Green Tea aроматизиращ дифузер с пълнител 1
 • Price´s Green Tea aроматизиращ дифузер с пълнител 2
 • Price´s Green Tea aроматизиращ дифузер с пълнител 3
   още

  Варианти Price´s Green Tea

  • Price´s Green Tea aроматизиращ дифузер с пълнител 100 мл. aроматизиращ дифузер с пълнител 100 мл.  

   Tози продукт не е в наличност

   Код: PRC0020

  Може да ви заинтригува

  Нагоре

  Информация за парфюма Price´s Green Tea

  Оценка

  Дизайн на флакона

  Трайност на аромата

  Интензивност

  Общо впечатление

  Начин на употреба

  1. Развийте капачката.
  2. Поставете пръчиците в шишенцето и ги подредете. Пръчиците действат като фитил, които поема аромата и постепенно го освобождава във въздуха. Силата на аромата може да се коригира с броя на пръчиците в ароматния дифузер.
  3. Дифузерът сложете върху стабилна повърхност, за да се предотврати неочаквано разливане на съдържанието. Не поставяйте върху боядисани или пластмасови повърхности. Ароматът ще трае няколко седмици.

  Важливе попередження

  Съхранявайте на места, недостъпни за деца. Ако възникне съприкосновение на съдържанието на дифузера с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути. За хора, които страдат от свръхчувствителност към миризми, е необходимо изделието да се ползва с повишено внимание.

  Нагоре

  За марката Price´s

  Компанията Price´s Patent Candles Ltd започва да произвежда свещи още през 1830 година. В края на века фирмата е най-големият производител на свещи в света. Компанията Price´s произвежда стеаринови свещи, които горят толкова добре, както скъпите свещи от пчелен восък и разполага с 114 патента за своите изделия.

  Свещите Price's се гордеят с дълготрайни и тесни връзки с кралското семейство, от времето, когато свещите с марка Price´s са били част от сватбата на кралица Victoria (Виктория) и принц Albert (Алберт). Днес свещите Price´s се гордеят със статута на кралската закрила на Нейно Величество. Тази специална награда означава, че тези свещи са част от всички важни кралски поводи.

  Днес, когато на потребителския пазар 80 % от свещите се ползват за декоративни цели, марката Price's е съсредоточена върху разработване на нови аромати, свещи с есенциални масла и продукти за ароматерапия. Свещите са произвеждани с помощта на най-модерните технологии, гарантиращи опазването на здравето.

  В асортимента на свещите Price´s са използвани няколко вида аромати. Открийте декоративните свещи в луксозно изпълнение, ароматни свещи или ароматизиращи дифузери. Украсете и вие своето жилище със свещите Price´s и внесете топлото и ухаещо чудо в дома си.

  Нагоре

  Оценка Price´s Green Tea

  Какво е Вашето мнение за продукта Price´s Green Tea?

  Полетата означени със звездичка * са задължителни.


  Оценка *

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока  Menu