Price´s

Компанията Price´s Patent Candles Ltd започва да произвежда свещи още през 1830 година. В края на века фирмата е най-големият производител на свещи в света. Компанията Price´s произвежда стеаринови свещи, които горят толкова добре, както скъпите свещи от пчелен восък и разполага с 114 патента за своите изделия.

Свещите Price's се гордеят с дълготрайни и тесни връзки с кралското семейство, от времето, когато свещите с марка Price´s са били част от сватбата на кралица Victoria (Виктория) и принц Albert (Алберт). Днес свещите Price´s се гордеят със статута на кралската закрила на Нейно Величество. Тази специална награда означава, че тези свещи са част от всички важни кралски поводи.

Днес, когато на потребителския пазар 80 % от свещите се ползват за декоративни цели, марката Price's е съсредоточена върху разработване на нови аромати, свещи с есенциални масла и продукти за ароматерапия. Свещите са произвеждани с помощта на най-модерните технологии, гарантиращи опазването на здравето.

В асортимента на свещите Price´s са използвани няколко вида аромати. Открийте декоративните свещи в луксозно изпълнение, ароматни свещи или ароматизиращи дифузери. Украсете и вие своето жилище със свещите Price´s и внесете топлото и ухаещо чудо в дома си.

пълен текст скрий текста

Menu