Philosophy

"Philosophy" e марка основана през 1996 г., от Кристина Карлино.Тя, наред с другите неща успешно управлява и компанията "Biomedic", която в крайна сметка продава на козметичния гигант "L’Oréal". Подобна съдба сполетява и второто й творческо амплоа, в лицето на  марката "Philosophy" която след като става четвърта в САЩ по производство на козметика с грижа към кожата,е закупена от един от най-известните производители на парфюми в света "Coty Inc".

Главната цел на Кристина е да се преодолее разликата в качеството между двата вида продукти -тези, които биват  предлагани в лекарските кабинети и тези, които са на разположение в магазините. В това, тя със сигурност успява. Заслужава си да се отбележи например, че марката "Philosophy" се споменава например в "Шоуто на Опра Уинфи" ("The Oprah Winfrey Show"), в рубриката "Любимите неща на Опра" ("Oprah's Favorite Things").

Душ-гелове, лосиони за тяло, кремове ... продуктите на "Philosophy" са разработени в сътрудничество с водещи експерти в областта на дерматологията и други области. Всички продукти имат своя собствена история за разказване, където обаче се говори за едни и същи неща- високи технологии, клинично доказан ефект ... и красива, идеално гладка кожа с младежки вид.

Козметика "Philosophy"съдържа висококачествени естествени и синтетични съставки. Тя е предназначена за това да ви помогне да изглеждате и да се чувствате колкото се може по-добре. Като допълнение- 1% от продажбите на продуктите "Philosophy" отиват за благотворителност- по-конкретно в подкрепа на инициативата "Hope & Grace" насочена в борба срещу психически проблеми ( депресия, безпокойство, посттравматичен стрес,психически  разстройства и т.н.).

Марка "Philosophy" ще се хареса на всички, които  желаят красив външен вид, обичат да се глезят, страдат от различни кожни проблеми и желаят косвено да добринесат за една добра кауза.

пълен текст скрий текста

За съжаление в момента нямаме в наличност никакви продукти на марка Philosophy.

Menu