Philips Sonicare InterCare HX9002/07 резервни глави за четка за зъби

 • Philips Sonicare InterCare HX9002/07 резервни глави за четка за зъби
 • Philips Sonicare InterCare HX9002/07 резервни глави за четка за зъби 1
 • Philips Sonicare InterCare HX9002/07 резервни глави за четка за зъби 2
 • Philips Sonicare InterCare HX9002/07 резервни глави за четка за зъби 3
   още

  1 вариант на продукта 34,90 лв.

  Тези срокове са ориентировъчни и зависят от сроковете на доставка на куриерската фирма.

  Варианти Philips Sonicare InterCare HX9002/07

  • Philips Sonicare InterCare HX9002/07 резервни глави за четка за зъби HX9002/07 Standard 2 бр.резервни глави за четка за зъби 

   Повече от 20 бр са в наличност в централния склад

   HX9002/07 Standard 2 бр.
   Код: PHI0802

   34,90 лв.

  Нагоре

  Информация за козметиката Philips Sonicare InterCare HX9002/07

  Оценка

  Лесен за нанасяне

  Козметично качество

  Удовлетвореност от резултата

  Превъзходно почистване. По-дълбоко достигане помежду.

  Почистване между зъбите и в трудните за почистване зони

  Главата за четка за зъби Philips Sonicare InterCare е идеална за тези, които искат да се борят с натрупването на плака между зъбите, да успокоят кървящите и възпалени венци и да разкрият здрава, красива усмивка.

  Benefits

  По-добро премахване на плака и грижа за венците

  • Премахва до 7 пъти повече плака от ръчна четка за зъби

  Проектирани за постигане на оптимален резултат

  • Подобрява здравето на венците само за 2 седмици
  • Проектирана да достига по-дълбоко и да отива по-далеч
  • Разработени за максимални звукови вибрации
  • Напомнящите косъмчета гарантират най-ефективно почистване

  Доказано подобрява здравето на устата

  • Част от по-добрата всекидневна грижа за устната хигиена

  Глава, подходяща за различни дръжки

  • Дизайн за поставяне с щракване за лесна замяна на главата на четката

  Features

  Подобрява здравето на венците за 2 седмици

  • Клинично доказано е, че главата за четка за зъби Philips Sonicare InterCare намалява кървенето на венците и възпалението само за 2 седмици.

  Достигнете по-дълбоко и отидете по-далеч

  • Тази глава за четка за зъби Philips Sonicare разполага с особено дълги и гъсти косъмчета, за да се справя със скритата плака, заклещена дълбоко между зъбите и в други трудни за почистване зони. Налична също в по-малък, компактен размер за прецизно почистване.

  Премахва до 7 пъти повече плака

  • Клинично доказано е, че само след четири седмици употреба главата на четката Sonicare InterCare на Philips отстранява до 7 пъти повече плака в сравнение с ръчните четки за зъби.

  Максимални звукови вибрации

  Главите на четката Philips Sonicare са от жизнено важно значение за нашата основна технология от високочестотно и високоамплитудно движение на четката, извършваща над 31 000 движения в минута. Нашата несравнима звукова технология разгъва пълната мощност от дръжката до върха на главата на четката. Това звуково движение създава динамично действие на течността, което я придвижва между зъбите и по линията на венците за превъзходно, но в същото време нежно почистване всеки път.

  Система за поставяне на главата на четката с щракване

  • Тази глава на четка се поставя и сваля с щракване на дръжката за здраво
  • закрепване и лесна поддръжка и почистване. Тя може да се закрепи към
  • всяка дръжка на четка за зъби Philips Sonicare с изключение на PowerUp Battery и Essence.

  По-добра устна хигиена

  • Като всички автентични глави на четки с марката Philips Sonicare, тази глава на четка е безопасна за зъбите и венците. Всяка глава на четка е тествана за качество за изключителна производителност и издръжливост.

  Напомнящи косъмчета

  • На пръв поглед може да не е очевидно, но главите на четката губят от твърдостта си и постепенно се износват в продължение на месеци нормална употреба. Нашите сини напомнящи косъмчета избледняват и ви помагат да разберете кога е време за подмяна. За оптимални резултати сменяйте вашата глава на четка на всеки три месеца.

  Нагоре

  За марката Philips

  Марката Philips е добре позната в много домове. Седемте сини букви в логото с щит, звезди и вълни ни съпътстват повече от 120 години. През периода на своето съществуване, Philips е изградила репутация на водеща и заслужаваща доверие марка в областта на здравеопазването, жизнения стил и осветлението. Philips & Co. е основана през 1891 г. в Айндховен, Холандия и нейната цел е била да покрие нарастващото търсене на електрически крушки, която съпътствала напредващата електрификация. Една от първите кампании е стартирана през 1898 г., когато Антон Филипс използва като маркетингов инструмент серия пощенски картички с холандски национални носии, като на всяка картичка придава думата Philips, съставена от електрически крушки. Постепенно компанията Philips започва да се ориентира и към други сфери. Днес е лидер в областта на грижите за хора със сърдечни заболявания, неотложна грижа и домашна здравна грижа, енергийно спестяващи решения и нови осветителни приложения, както също в областта на бръснене за мъже, подстригване и грижа за зъбите. В центъра на вниманието й са иновациите и въвеждането на най-новите технологии за удобство на потребителите. Принципът „смисъл и простота“ отразява ангажимента на Philips да бъде пазарно ориентирана компания, предлагаща продукти и услуги, които отговарят на обещаното на потребителите: „Създадени за вас, лесно ползване и модерни“. На сайта Notino.cz Philips предлага на своите клиенти продукти за мъже и жени, предимно в категорията Лична грижа, предназначени за грижа за кожата, косата и тялото. Можете да намерите четки за зъби Philips Sonicare от поредицата Грижа за зъбите и венците, които са оборудвани с нашата патентована „sonic“ технология за перфектно усещане от почистените зъби. Като част от актуалните тенденции, Philips представи новата линия на марката - „иновации и вие“, произлизаща от силната вяра, че иновациите имат смисъл само тогава, когато се основават на цялостното разбиране на нуждите и желанията на потребителите. Марката Philips принадлежи към традиционните и доказани стойности и днес се идентифицира предимно с максимален акцент върху иновациите и потребностите на потребителите. С Philips получавате най-доброто от традиционните ценности, съчетано с най-новите тенденции.

  Нагоре

  Оценка Philips Sonicare InterCare HX9002/07

  Какво е Вашето мнение за продукта Philips Sonicare InterCare HX9002/07?

  Полетата означени със звездичка * са задължителни.


  Оценка *

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока "

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока "

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока "  С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на дружество Notino s.r.o. , Londýnské náměstí 881/6, Brno, PSČ 639 00, IČO 27609057 . Данните могат да бъдат предадени и обработвани от дъщерни дружества и други организации за обработка на данни. Имате право по всяко време да оттеглите своето съгласие, да изисквате от администратора достъп до личните данни, тяхната промяна, заличаване, преносимост или възможно ограничаване на обработката им. Повече информация впринципи за обработка на личните данни.​

  Menu