Oriflame Giordani Gold основа под фон дьо тен за освежаване и изглаждане на кожата

  • Oriflame Giordani Gold основа под фон дьо тен за освежаване и изглаждане на кожата
  • Oriflame Giordani Gold основа под фон дьо тен за освежаване и изглаждане на кожата 1
  • Oriflame Giordani Gold основа под фон дьо тен за освежаване и изглаждане на кожата 2
  • Oriflame Giordani Gold основа под фон дьо тен за освежаване и изглаждане на кожата 3
     още

    ПОДАРЪК ЗА ВАС
    Купете продукти на Oriflame поне за 27 лв. и като подарък получавате от нас крем за ръце в малка опаковка. Насладете се на грижата на марка Oriflame.

    Варианти Oriflame Giordani Gold

    • Oriflame Giordani Gold основа под фон дьо тен за освежаване и изглаждане на кожата  30 мл.основа под фон дьо тен за освежаване и изглаждане на кожата 

      Tози продукт не е в наличност

      30 мл.
      Код: OFL3756

    Нагоре

    За марката Oriflame

    Оценка

    Лесен за нанасяне

    Козметично качество

    Удовлетвореност от резултата

    Характеристика

    Кожа на лицето

    за всеки тип кожа

    Компанията "Oriflame" е основана през 1967 г. в Швеция.Нейните продукти - продавани чрез независими консултанти по продажби, бързо печелят популярност сред клиентите и в момента са достъпни в повече от шейсет страни.

    Офертата на "Oriflame" включва над 600 продукта, съдържащи само най-добрите съставки."Oriflame" отдава голямо значение на научните изследвания - в нейните лаборатории са наети десетки водещи учени, които постоянно работят за разработване на нови технологии.

    Кремове, шампоани, душ-гелове ... "Oriflame" е вдъхновена от шведската девствена природа. В състава на продуктите могат да бъдат открити екстракти от растения растящи на брега на морето, планински ливади и т.н. Специално внимание заслужават чувствените, свежи и елегантни аромати, проектирани в сътрудничество с водещи френски парфюмеристи.

    Козметика "Oriflame"  е подложена на сложни тестове върху хора доброволци. Благодарение на това, можете да бъдете абсолютно сигурни за нейната ефективност и безопасност. Всички суровини са получени по един етичен начин, без ненужна тежест за околната среда. Не е чудно, че "Oriflame" се гордее с многобройни сертификати за качество и опазване на околната среда.

    "Oriflame" подкрепя редица благотворителни проекти. Марката е съосновател на организацията " World Childhood Foundation", която изоставени деца и деца жертви на  насилие.

    Марка "Oriflame" ще се хареса на всички, които искат резултати, а не обещания, търсят качество на разумна цена, искат да бъдат красиви и привлекателни,и тези, които страдат от различни кожни проблеми.

     

    Нагоре

    Оценка Oriflame Giordani Gold

    Какво е Вашето мнение за продукта Oriflame Giordani Gold?

    Полетата означени със звездичка * са задължителни.


    Оценка *

    1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока "

    1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока "

    1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока "    Menu