New York Yankees

New York Yankess (NYY) е един от най-известните и най-успешните бейзболни клубове. Той е основан през 1901 г. под името Baltimore Orioles ,а  през периода на цялото си съществуване, клубът печели Американската лига и последвалите Световни Серии.

Ароматите на марката, по думите на създателите им, олицетворяват победния стил на New York Yankees. Те са подходящи за всички самоуверени жени и мъже, които живеят със спорта  и искат да го покажат на заобикалящата ги среда. В състава им може да намерите качествени и проверени съставки като бергамот, кориандър, сандалово дърво, ванилия и здравец.

Парфюми  New York Yankees са създадени в сътрудничество с известните компании Cloudbreak Group и Firmenich. Те излъчват свежест, сила и класическо безвремие. Специална награда също заслужават и елегантните парфюмни флакони, украсени със сребристото лого на NYY.

Интересно е също, че за "посланици" на одеколона New York Yankees са били названи Мариано Ривера и Къртис Грандерсън. И двамата легендарни играчи са го използвали и хвалили. Част от приходите от продажбите отиват в сметките на техните благотворителни фондации. Марка New York Yankees ще се хареса на всички, които жадуват престиж и признание, на всички фенове на New York Yankees, които търсят отлично качество на разумна цена.

пълен текст скрий текста

Menu