Mr & Mrs Fragrance Accessories Резервни пръчки за ароматни дифузери изкуствено влакно (Pantone)

 • Mr & Mrs Fragrance Accessories Резервни пръчки за ароматни дифузери изкуствено влакно (Pantone)
 • Mr & Mrs Fragrance Accessories Резервни пръчки за ароматни дифузери изкуствено влакно (Pantone) 1
 • Mr & Mrs Fragrance Accessories Резервни пръчки за ароматни дифузери изкуствено влакно (Pantone) 2
   още

  1 размер на продукта 9,50 лв.

  Тези срокове са ориентировъчни и зависят от сроковете на доставка на куриерската фирма.

  Варианти Mr & Mrs Fragrance Accessories

  • Mr & Mrs Fragrance Accessories Резервни пръчки за ароматни дифузери 5 бр. изкуствено влакно (Pantone) Резервни пръчки за ароматни дифузери 5 бр. изкуствено влакно (Pantone) 

   Повече от 5 бр са в наличност в централния склад

   Код: MRM1053

   9,50 лв.

  Нагоре

  Информация за парфюма Mr & Mrs Fragrance Accessories

  Оценка

  Дизайн на флакона

  Трайност на аромата

  Интензивност

  Общо впечатление

  Ароматизиращите пръчици Mr. & Mrs. Fragrance се състоят от синтетични влакна и са подходящи за използване в ароматен дифузер Pantone. Пръчиците съдържат мек парфюм, който постепенно се изпарява във въздуха. Това го прави толкова перфектен, ароматизитор за стая за цяла седмица.

  Ароматният дифузер може лесно да се контролира от броя на вградените ратани. Поради тази причина можете да изберете как искате да ви бъде ароматизиран домът.

  Ароматите за дома Mr. & Mrs. Fragrance са страхотни, но са също така уникални със своя дизайн на всеки съвременен интериор. Чрез множество парфюми може лесно да създадете в дома си романтична атмосфера, успокояващ и приятен оазис сред активната среда.

  Как да използвате:

  Напълнете бутилката на дифузера и потопете ратановите пръчки. Те започват да изсмукват парфюма и постепенно да освобождават аромат във въздуха в стаята. Ароматът в дифузера се контролира от броя на вградените барове и честотата на тяхното въртене.

  Пакетът включва:

  5 пръчки от изкуствени влакна

  Нагоре

  За марката Mr & Mrs Fragrance

  Изделията на марката Mr & Mrs Fragrance се появяват на пазара през 2010 година и са предлагани от компанията Joy Fragrances. В момента тази уникална продуктова линия включва полимерни ароматизатори за автомобили Fresh Air Friends и предимно няколко, тъй наречените битови парфюми (ароматизиращи дифузери), които придобиват все по-голяма популярност. Причините за това са няколко - в сравнение с традиционните освежители за въздух (спрейове, електрически разпръсквачи на аромати…) те са по-добри за здравето и изглеждат отлично. Благодарение на това като част от интериора те изпълняват не само практична, но и декоративна функция.

  В този контекст, трябва да се отбележи, че ароматните дифузери Mr & Mrs Fragrance са дело на успешния италиански дизайнер Luca Trazzi (Лука Траци), който е работил дълги четиринадесет години със славния Aldo Rossi (Алдо Роси) - автор на театъра Карло Феличе в Генуа, хотела Mojiko в Китакюшу и много други значими архитектурни проекти. Всеки от тях може да се счита за малко произведение на изкуството.

  Голямото предимство на тези дифузери е фактът, че ароматът от тях се разпространява бавно и не е необходимо постоянно да се купуват резервни пълнители. Един битов парфюм ще издържи в продължение на няколко месеца!

  Продуктите Mr & Mrs Fragrance могат да се похвалят с престижния сертификат IFRA (Международна парфюмна асоциация) - организация, която контролира качеството и предимно безопасността за здравето на ароматните есенции. Клиентът може да е сигурен, че тази битова козметика не съдържа никакви потенциално вредни компоненти. Не е нужно да се добавя, че всички етерични масла Mr & Mrs Fragrance са 100% натурални.

  Марката Mr & Mrs Fragrance ще се хареса от всички, които искат да имат ароматен дом или офис, привържениците на ароматерапията, търсещите аксесоар с оригинален дизайн, идентифициран с цитата на П. Х. Емерсън „първото съкровище е здравето“.

  Нагоре

  Оценка Mr & Mrs Fragrance Accessories

  Какво е Вашето мнение за продукта Mr & Mrs Fragrance Accessories?

  Полетата означени със звездичка * са задължителни.


  Оценка *

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока  Menu