Montale Aoud Night парфюмна вода унисекс

 • Montale Aoud Night парфюмна вода унисекс
 • Montale Aoud Night парфюмна вода унисекс 1
   още

  2 размера на продукта от 159,00 лв.

  Тези срокове са ориентировъчни и зависят от сроковете на доставка на куриерската фирма.

  Варианти Montale Aoud Night

  • Montale Aoud Night парфюмна вода унисекс 100 мл. парфюмна вода унисекс 100 мл.  

   Повече от 20 бр са в наличност в централния склад

   Код: MNT1639

   202,00 лв.

  • Montale Aoud Night парфюмна вода унисекс 50 мл. парфюмна вода унисекс 50 мл.  

   Повече от 5 бр са в наличност в централния склад

   Код: MNT2127

   159,00 лв.Безплатна доставка

  • Montale Aoud Night парфюмна вода унисекс 2 мл. мостра парфюмна вода унисекс 2 мл. мостра 

   Повече от 20 бр са в наличност в централния склад

   Код: MNT1753

   9,10 лв.

  Продукти със специални отстъпки

  • Montale Aoud Night парфюмна вода унисекс 100 мл. парфюмна вода унисекс 100 мл.  

   Код: MNT3045
   Бележка: По-нисък процент на съдържание,    Съдържание на продукта: 99%

   186,50 лв. Отстъпка: 15,50 лв.

  • Montale Aoud Night парфюмна вода унисекс 50 мл. парфюмна вода унисекс 50 мл.  

   Код: MNT3220
   Бележка: Без целофан,    Съдържание на продукта: 100%

   145,90 лв. Отстъпка: 13,10 лв.

  • Montale Aoud Night парфюмна вода унисекс 100 мл. парфюмна вода унисекс 100 мл.  

   Код: MNT3059
   Бележка: По-нисък процент на съдържание,    Съдържание на продукта: 99%

   186,50 лв. Отстъпка: 15,50 лв.

  • Montale Aoud Night парфюмна вода унисекс 100 мл. парфюмна вода унисекс 100 мл.  

   Код: MNT3065
   Бележка: Без целофан,    Съдържание на продукта: 100%

   187,30 лв. Отстъпка: 14,70 лв.

  • Montale Aoud Night парфюмна вода унисекс 100 мл. парфюмна вода унисекс 100 мл.  

   Код: MNT3106
   Бележка: По-нисък процент на съдържание,    Съдържание на продукта: 99%

   186,50 лв. Отстъпка: 15,50 лв.

  Нагоре

  Информация за парфюма Montale Aoud Night

  Оценка

  Дизайн на флакона

  Трайност на аромата

  Интензивност

  Общо впечатление

  Състав

  глава

  плодови нотки, агарово дърво, бергамот, сицилиански лимон

  сърце

  пачули, мароканска роза

  база

  кехлибар, кожа, мускус, гуаяк, сандалово дърво

  Montale Aoud Night е ориенталски дървесен аромат за жени и мъже с изразителен акорд на дървото „oud”. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага любимия аромат на дървото „oud” в съчетание с кожа, роза и други съвършено балансирани акорди. Парфюмната вода Aoud Night, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

  Един от главните ароматни компоненти на парфюмната вода Aoud Night е обичаното от Пиер Монтел дърво аквилария, наричано орлово дърво, агарово дърво, „oud”, „aoud” или (на арабски) „oudh”, пленителна суровина със смолист аромат, най-скъпото дърво на света, което в продължение на векове се използва за производство на тамян и (особено на арабски) парфюми. Тази наистина кралска съставка, означавана понякога като „течно злато“ или „дърво на боговете“, в Montale Aoud Night се обявява в богата многообразна композиция, чудесно изразявайки нейната тайнствена сила.

  Ароматната композиция на парфюмната вода Montale Aoud Night в отваря в увода от акордите на бергамот, сицилиански лимон, сочни плодови нотки и дърво „oud” от Малайзия. В сърцето ухаят роза и пачули, а богатата и чувствена база се създава от тоновете на кехлибар, светъл мускус, кожа и гуаяково и сандалово дървета. Цялостният аромат вдъхновява с хармоничното преплитане на цветните и кожените оттенъци с чувствените гуаяково и сандалово дървета от индийския Майсур и мистичното малайско дърво „oud” .

  Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил следващата изключително успешна и оригинална интерпретация на привлекателното дърво „oud” , хармонично изтъкващо мистичната сила на тази суровина. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Aoud Night е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

  Montale Aoud Night е подходяща през цялата година, предимно вечер. Тази парфюмна вода завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат аромата на дървото „oud”, особено в съчетание с акорди на роза, кожа и балсам. Трябва да се опита от всеки, който цени истинското качество и желае да бъде пленен от магията на историята на Ориента. Освен с привлекателните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат също със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Aoud Night е подчертана от атрактивен златен цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

  Montale Aoud Night – мистичен аромат на дървото „oud” в хармонична дървесно-цветно-кожена композиция.

  Нагоре

  За марката Montale

                                                               Парфюми "Montale"

  "Montale"- парфюм роден от любовта към вълшебните аромати и историята на Ориента. "Montale" е френска марка парфюми, специфична по-специално с  любовта си към Ориента, арабската култура и тяхната магическа история. Парфюми "Montale" представят на западния свят спиращи дъха ориенталски аромати. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на своя основател - Пиер Монтел, а всички аромати на тази оригинална марка са чудотворна хармония и любовен еликсир, принасящи щастие.

  Марката "Montale" е създадена през 2003 г. в Париж, от Пиер Монтeл- един много загадъчен дизайнер, който прекарва известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрация, крале и кралици. Когато се завръща в Париж, той започва да създава оригинални парфюми за западния пазар, вдъхновени от опита му на изток. За своите благоуханни произведения, Пиер избира  естествените материали от най-високо качество във високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

  За своите дамски, мъжки и унисекс парфюми, Пиер Монтел използва като основни компоненти типични арабски есенции, и особенно ценна дървесина. В тях откриваме кедър, сандалово или орлово дърво, познати като "oud", "agarwood", "aoud" (от арабски) "oudh". Особено важна роля в творбите на Пиер Монтел играе дървесината на т.нар. дърво- аквилер. Марката "Montale" въвежда на пазара първият аромат от серията, посветена на тази невероятна суровина със смолист аромат.Най-скъпото дърво на света в продължение на векове, изполавано за производството на тамян и за създаване (особено на арабски) парфюми. Орловото дърво е истинска кралска съставка по целия свят и по-специално на Изток, където е познат с ефекта си на силен афродизиак. Неслучайно, това дърво е наричано още "течно злато" или "дървото на боговете".

  Първият парфюм на "Montale" бързо печели голяма популярност и положителни отзиви, не само от страна на потребителите, но и от професионалисти, и критици. Колекцията парфюми на марката е обширна ( на Пиер се приписват около сто аромата) и много сложна. От тъмните, емоционално заредени коктейли, през богати на вкус сладки нектари и аромати наподобяващи мириса на кожа, чак до оптимистични,кипящи от живот творения. Парфюми "Montale" предлагат възможността да се впуснете в една сложна траектория, където от всеки ъгъл можете да очаквате ново откритие и приключения. Всички от тях са разбира се с най-високо качество, но не само заради това са толкова популярни сред много видни личности и знаменитости.

  Също толкова уникални, колкото самите аромати "Montale" , са и техните опаковки. Дизайнерската страница вдъхновява с обикновена, чиста елегантност и уникалност на флаконите и също така доставя своя практически аспект. Изработени са от алуминий, което осигурява перфектна защита и гарантира висока издръжливост. Материалът, от който са произведени флаконите ги прави и идеални за пътуване.

  Изберете своя еликсир на любовта или магическо щастие, от колекцията парфюми на "Montale", с които си позволявате да бъдете омагьосани от магията и историята на Ориента.                        

   

   

  Нагоре

  видеоклипове към Montale Aoud Night

  Нагоре

  Оценка Montale Aoud Night

  • 29 септември 2017 г.
   Иванка Димитрова

   Не е много мой тип, тежък ми е

  • 01 февруари 2017 г.
   Мария

   Много свеж хубав аромат,подходящ и за двата пола

  • 10 януари 2017 г.
   Ирена

   Върховен е, но ми се искаше да е с една идея по- траен.

  • 17 декември 2016 г.
   Боби

   Невероятен аромат.Неповторим!

  Какво е Вашето мнение за продукта Montale Aoud Night?

  Полетата означени със звездичка * са задължителни.


  Оценка *

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока "

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока "

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока "

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока "  niche sale

  Menu