Mini-U

Английската марка Mini-U е малка компания, основана през 2010 г., когато излиза на пазара с козметика за коса за деца. През 2013 г. тя разширява козметиката за коса с гама продукти за къпане. Мисията на марката е да донесе на децата забавление при къпането и да достави стил на детските косички.

При производство на детската козметика Mini-U използва само естествени съставки, които са подходящи за чувствителната детска кожа. Вече не е нужно да избирате между функционалност и безопасност на продукта и неговата цена. Mini-U предлага най-доброто за вашите деца на приемлива цена.

Гамата козметика за коса и козметика за къпане на най-малките Mini-U се откроява сред множеството детска козметика. Продуктите не съдържат парабени, сулфати и други химикали. Те доставят на децата истинското забавление. Направете децата щастливи и оцветете водата с пъстрите цветове, които създават деликатна пяна и правят банята ухаеща.

Изберете от цветните пени, цветните балистики или бластери за баня. Цветовете на оставят петна във ваната или по кожата. Продуктите за коса предлагат разнообразна гама от сладки аромати, които децата обичат. Продуктите Mini-U са подходящи за всички деца над 3 години, под надзора на родителите.

пълен текст скрий текста