MEDICPROGRESS

Козметиката MEDICPROGRESS е марка уникални продукти с доказан ефект. Ако държите на доказаното качество и обичате да ползвате продукти с добавена стойност, тогава определено ще ви заинтригува гамата козметични продукти на MEDICPROGRESS.

Те не са тествани на животни, ползват се алтернативни методи с акцент на биологична съвместимост и са създадени за съвършен комфорт и приятно усещане у потребителите - именно такава е марката MEDICPROGRESS.

Сравнително младата, но динамично развиваща се компания, залага на тясното сътрудничество с учени и лекари. Международно сертифицираните производствени процеси са строго наложени и изпълнявани. Приоритетите са създаване и развитие на ефективни собствени изделия, удобство за потребителите и лесно прилагане. В центъра на вниманието на MEDICPROGRESS е вашето удоволствие, спокойствие, релаксация и качествена грижа.

Козметиката MEDICPROGRESS е изключително функционална и качествена възможност за грижа за тялото. Тя максимално удобно ще се погрижи за вашия комфорт и добро настроение. Уверете се върху собствената си кожа, че продуктите на MEDICPROGRESS са просто качествени.

пълен текст скрий текста