MCMC Fragrances Dude No.1 одеколон за мъже

 • MCMC Fragrances Dude No.1 одеколон за мъже
 • MCMC Fragrances Dude No.1 одеколон за мъже 1
 • MCMC Fragrances Dude No.1 одеколон за мъже 2
 • MCMC Fragrances Dude No.1 одеколон за мъже 3
 • MCMC Fragrances Dude No.1 одеколон за мъже 4
 • MCMC Fragrances Dude No.1 одеколон за мъже 5
   още

  Варианти MCMC Fragrances Dude No.1

  • MCMC Fragrances Dude No.1 одеколон за мъже 30 мл. одеколон за мъже 30 мл.  

   Tози продукт не е в наличност

   Код: MMC1596

  Нагоре

  За марката MCMC Fragrances

  Оценка

  Дизайн на флакона

  Трайност на аромата

  Интензивност

  Общо впечатление

  Състав

  композиция

  ветивер, джинджифил, розов пипер, кедър, сандалово дърво, роза

                                                        Парфюми "MCMC Fragrances"

  "MCMC Fragrances"- аромати, създадени с любов."MCMC Fragrances" е млада американска марка нишови парфюми. Всички нейни продукти  от парфюмите,до  ароматитe за дома и аксесоарите са оригинални и ръчно изработени от висококласни съставки."MCMC Fragrances" винаги поставя акцент върху изработка и качество.

  Марката "MCMC Fragrances" е създадена през 2009 г. в Бруклин,САЩ , от Анн Маклейн- парфюмна  дизайнерка, която е следвала природно парфюмерийство и ароматерапия.Във френският град Грасс, смятан за столица на парфюмерийството, Анн се занимава с интензивно изучаване на история, изкуство и практика на модерно произведените аромати.Резултатът от усилията й е семеен бизнес, воден от нея и сестра й, фокусиван върху производство на авангардни продукти с малък обем, позволяващи идеалното и внимателното им изработване.

  Всеки парфюм от марката "MCMC Fragrances" е лично създаден от Анн Маклейн.Всички продукти са ръчно опаковани и носят гаранция за истинска творба с любов."MCMC Fragrances" има създадени около десет  парфюмни води, подобен брой оригинални ароматни масла, възхитителни ароматни свещи и други аксесоари от най-високо качество.Тези ароматни масла се съчетават ъс специфични парфюмни води, които съдържат комбинация от жожоба и кокосово масло и се нанасят под формата на рол-он.

  От първия аромат на марката, какъвто е светлия цветно-свеж, пикантен аромат за дами "Maui", до най-новите, между които спада дървесния одеколон за мъже "Dude No.1" , всички парфюми "MCMC Fragrances" излъчват внимателен личен достъп, качество и любов към парфюмерията.Не само ароматите на "MCMC Fragrances" , но и техните опаковки са изработени ръчно и с усет.Впечатляват с изчистен дизайн и оригинални кутии и целофани.

  Изберете от колекцията на "MCMC Fragrances" някой от невероятните аромати и се насладете на луксозните продукти, създадени с любов, страст и изключително внимание към качеството.Всяко от изделията на малката семейна марка, ще обогати вашите тоалетни принадлежности.

  "MCMC Fragrances" е гаранция за продукти, произведени с истинската любов

   

  Нагоре

  Оценка MCMC Fragrances Dude No.1

  Какво е Вашето мнение за продукта MCMC Fragrances Dude No.1?

  Полетата означени със звездичка * са задължителни.


  Оценка *

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока  TOP niche perfumes for Autumn 2017niche sale

  Menu