Lampe Berger Paris Torsadee kаталитична ароматизираща лампа (Black)

 • Lampe Berger Paris Torsadee kаталитична ароматизираща лампа  (Black)
 • Lampe Berger Paris Torsadee kаталитична ароматизираща лампа  (Black) 1
 • Lampe Berger Paris Torsadee kаталитична ароматизираща лампа  (Black) 2
 • Lampe Berger Paris Torsadee kаталитична ароматизираща лампа  (Black) 3
   още

  1 размер на продукта 97,40 лв.

  Тези срокове са ориентировъчни и зависят от сроковете на доставка на куриерската фирма.

  Варианти Lampe Berger Paris Torsadee

  • Lampe Berger Paris Torsadee kаталитична ароматизираща лампа  (Black) kаталитична ароматизираща лампа (Black) 

   2 бр са в наличност в централния склад

   Код: LBP0058

   97,40 лв.

  Нагоре

  Информация за парфюма Lampe Berger Paris Torsadee

  Оценка

  Дизайн на флакона

  Трайност на аромата

  Интензивност

  Общо впечатление

  Каталитичната лампа е специален продукт, който работи на принципа на каталитичната реакция - т.е. горене без пламък. Предназначена е за почистване и дезинфекция на въздуха в затворени помещения, премахва акари, бактерии и плесен. Извършва дезинфекция на въздуха с 99% ефективност, и то само за по-малко от 30 минути от началото на каталитичния процес. Лампата унищожава в помещението всички миризми, включително цигарения дим, готварските изпарения или миризми от домашни любимци. Каталитичната лампа се използва лесно и бързо, безопасна е и прекрасно ароматизира помещението с ароматна есенция по ваш избор. Можете да оставите лампата спокойно без надзор, няма опасност от запалването й или от повреждане на други предмети. Помещение с големина 15 м² лампата успява да ароматизира и почисти за 20 минути, повече не трябва да се оставя да работи. Не се мъчете с алергиите и неприятните миризми, а ползвайте каталитична лампа, която ще реши вашите проблеми и магически ще ароматизира цялото помещение.

  Начин на употреба на каталитичната лампа

  След разопаковане, от лампата се сваля декоративното и загасящо капаче и с помощта на фунийката, включена в комплекта, лампата се пълни до 2/3 с ароматна есенция. В лампата се връща фитилът с камъчето и се затваря със загасящото капаче. След около 20 минути, когато ароматът се издигне чрез фитила до камъчето, камъчето се запалва. Оставя се да гори с пламък 3 - 5 минути и след това се изгася. От този момент започва каталитичният процес и от лампата се освобождава аромат. Разпаленото камъче покрийте с декоративното капаче и го оставете там, докато аромата бъде за вас достатъчно интензивен, след това покрийте камъчето последователно със загасящото и декоративно капаче. С това завършва каталитичната реакция и лампата престава да работи.

  Нагоре

  За марката Lampe Berger Paris

  Lampe Berger Paris са луксозни френски ароматизиращи дифузери, които ще прочистят въздуха в стаята и едновременно с това ще изпълнят дома ви с приятен аромат! Арома дифузери Lampe Berger Paris са изключителни със своята уникална дифузна система катализатори, които има уникална сила за освежаване и пречистване на въздуха във вашия дом, използвайки методи за разсейване на фини есенции. Интериорните аромати Lampe Berger Paris са проектирани единствено от френски майстори-парфюмеристи и за производството им се използват само най-добрите есенции. Всеки аромат Lampe Berger Paris е просто изключителен и ще предизвика у вас чувство на наслада и релаксация.

  За производството на флаконите на арома дифузерите Lampe Berger Paris са използвани материали, като кристал, порцелан, керамика или метал. Флаконите са внимателно ръчно изработени от опитни френски занаятчии, които са първенци в своята област. Френската марка Lampe Berger Paris  възниква през 1898 г., и от своето създаване е фокусирана върху ароматизирането и изчистването на въздуха в интериора. Създател на марката е аптекарят Мурис Бергер- откривател и носител на патент на първата лампа за почистване на въздуха в болничните отделения. Постепенно, тези лампи започват да намират своето приложение и в домовете и стават много популярни сред клиентите.

   

  Нагоре

  видеоклипове към Lampe Berger Paris Torsadee

  Нагоре

  Оценка Lampe Berger Paris Torsadee

  Какво е Вашето мнение за продукта Lampe Berger Paris Torsadee?

  Полетата означени със звездичка * са задължителни.


  Оценка *

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока  Menu