Kelsey Berwin Huberta парфюмна вода за мъже

12×
 • Kelsey Berwin Huberta парфюмна вода за мъже
 • Kelsey Berwin Huberta парфюмна вода за мъже 1
 • Kelsey Berwin Huberta парфюмна вода за мъже 2
 • Kelsey Berwin Huberta парфюмна вода за мъже 3
 • Kelsey Berwin Huberta парфюмна вода за мъже 4
   още

  1 размер на продукта 39,90 лв.

  Тези срокове са ориентировъчни и зависят от сроковете на доставка на куриерската фирма.

  Варианти Kelsey Berwin Huberta

  • Kelsey Berwin Huberta парфюмна вода за мъже 100 мл. парфюмна вода за мъже 100 мл.  

   Повече от 20 бр са в наличност в централния склад

   Код: KLB0047

   39,90 лв.

  • Kelsey Berwin Huberta парфюмна вода за мъже 1 мл. мостра парфюмна вода за мъже 1 мл. мостра 

   Повече от 20 бр са в наличност в централния склад

   Код: KLB1045

   1,50 лв.

  Нагоре

  Информация за парфюма Kelsey Berwin Huberta

  Оценка

  Дизайн на флакона

  Трайност на аромата

  Интензивност

  Общо впечатление

  Парфюмна вода за мъже Kelsey Berwin Huberta е базирана на чисти  природни тонове. Ароматното съкровище с изразен сексапил  е обещание за чар, чувственост и житейска необузданост.

  Kelsey Berwin Huberta е парфюмна вода, в чийто състав предимство имат натуралните съставки. Комбинацията от подбрани съставки ще си поиграе с вашите сетива. Игривите, интензивни и хармонични елементи ще ви помогнат да бъдете винаги самоуверени и елегантни.  Превърнете неустоимо  елегантни!

  Флаконът на парфюмната вода за мъже Kelsey Berwin Huberta има правоъгълен дизайн и прозрачно тяло. Скритата есенция показва колко топли тонове можете да очаквате от един очарователен аромат. Оригинален и изключително пробуждащ чувствителността ви аромат, на когото ще се отдавате винаги, когато излизате.

  Нагоре

  За марката Kelsey Berwin

  Уникалните парфюми на марка Kelsey Berwin са създадени в съответствие с мотото "Винаги бъди естествен".  За производството на своите парфюми, фирмата използва само най-добрите и най-чистите съставки. Това са цветя, редки смоли и етерични масла, които са 100% натурални, придаващи на парфюмите Kelsey Berwin  наистина първокласен и неподправен аромат, които доказано ще ви изведат от сивотата на ежедневието!

  Луксозни парфюми Kelsey Berwin са много оригинални, необичайни, изпълнени със свобода, темпераментност и чистота. Не им липсва нито романтична нишка, нито елегантност. Внимателният подбор на най-добрите суровини води до един наистина изискан аромат, който просто не може да бъде объркан лесно с друг аромат. Аромати Kelsey Berwin лесно могат да подчертаят естествената ви чувственост и неотразимост. Станете въплъщение на самоуверената природа с уникален парфюм от Kelsey Berwin!

  Нагоре

  Оценка Kelsey Berwin Huberta

  • 16 ноември 2017 г.
   Радост

   Само като допълнение: димът и пушекът в началото по мое скромно мнение са същите като в новоизлезлия Noir Anthracite на Tom Ford. Разликата в цената обаче е космическа.

  • 16 ноември 2017 г.
   Радост

   Само като допълнение: димът и пушекът в началото по мое скромно мнение са същите като в новоизлезлия Noir Anthracite на Tom Ford. Разликата в цената обаче е космическа.

  • 15 ноември 2017 г.
   Радост

   Харесва ми. Наистина в началото е като на излизане от дискотека - дим, пушек. Но тази фаза е кратка. Скоро след това димът се разсейва и остава аромат на рози. Започва приятно да сладни и спирам да го възприемам като мъжки парфюм. Не е особено траен.

  • 30 октомври 2017 г.
   Чавдар

   Траен аромат,тежък и странен.

  • 27 юли 2017 г.
   Georgieva

   Това е парфюма, който ако искате да миришете все едно сте излезли, от дискотека. Изключително траен, тежък. Нещо м/у тютюн и парфюм. Два пъти го поръчвам, странен е и много тежък. Цената му е много добра, но не бих го препоръчала, повече!

  Покажи всичките 12 мнения

  Какво е Вашето мнение за продукта Kelsey Berwin Huberta?

  Полетата означени със звездичка * са задължителни.


  Оценка *

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока  Menu