Kathy Hilton

Парфюми "Kathy Hilton" са следващо допълнение към нейната богата кариера в света на модата. Майката на известните от жълтата преса Парис и Ники Хилтън, принадлежи към знаменитостите на модната индустрия и е представителка на обществения живот на американските по-горни слоеве. Известна е например с дългогодишното си стабилно приятелство с Майкъл Джексън. Дядо й е от италиански произход и има ирландско потекло. Тази генна комбинация определено я обрича на чар и издръжливост. Кати Хилтън е обиколила целия свят и навсякъде се е интересувала от мода. Искала е да знае какво носят жените и какво биха желали.

С колекцията си от официални рокли, от коктейлни до най-тържествените модели, скоро привлича вниманието. Централния бутик "Kathy Hilton Collection" се намира в сърцето на модния свят- "7th  Avenue" в Ню Йорк. Кати Хилтън успява да събере  екип от модни експерти, които да се справят с мърчандайзинга, развитието на марката и управлението на продажбите. Днес, на пазара името й  е символ на красиви рокли на достъпни цени. А дейността на компанията, относно дизайна на рокли съвсем не приключва.

През 2008 г. стартира производството на парфюми "Kathy Hilton My Secret". Флаконът с форма на сърце  крие очарователна комбинация от мандарина, бяла фрезия, божур, роза, жасмин и кайсиев лист, с акорди на сандалово дърво, ванилия, мускус и златен кехлибар. Кати Хилтън  предава на жените тайната си и ги вдъхновява да имат свой собствен свят, изпълнен с женственост, нежност и страст. Парфюмът е предназначен за млади по дух жени, независимо от възрастта.

Подарете си зрял и едновременно с това свеж парфюм, пълен с енергия и обещание. Ароматите " Kathy Hilton" много приличат на своята създателка. Тя е силна, интересна и самоуверена. Ще ви осигурят солидна база, ще ви удивят с игривост и ще ви гарантират първокласно качество. С тях можете наистина да разкриете своите лични тайни.

пълен текст скрий текста

За съжаление в момента нямаме в наличност никакви продукти на марка Kathy Hilton.

Menu