Jesse McCartney

Парфюмите Jesse McCartney  принадлежат към ароматите , които още от създаването си стават известни . Този тип парфюми привлича вниманието към себе си, подобно на известна личност, популярността и модния тренд се обединяват в ароматите и други форми на изкуството. Често се забелязва качеството на отличителните аромати, които клиентите на марката обожават не само заради омагьосващата асоциация с известните личности , но преди всичко и заради интересната история свързана с ароматните композиции.

Джеси Макартни е млада американска звезда - актьор,певец  и модел,който е под светлината на прожекторите на развлекателната индустрия още от ранна детска възраст. През 1999 г.той става член на бой-бандата Dream Street,чиито музикален път е осеян с масова популярност и множество награди. От 2009 г. се отдава на солова кариера заедно с първия си самостоятелен албум. Освен собствената си музикална кариера той си партнира и с филмовия гигант Disney , относно създаването на филмова музика.

В света на ароматите Джеси Макартни се появява през 2011 г, когато  на пазара представя първия си аромат за жени, наречен просто „Wanted“.”Мисля ,че това е точният аромат за жени от всички възрастови категории, които са някакси тайнствени, нежни и в същото време диви. Това е елегантен и уникален аромат. „WANTED“ е нещото ,което и жените и девойките трябва да притежават. Надявам се, че жените ,които носят моите аромати се чувстват обичани, което аз изключително ценя ,и определено „WANTED“(желани)..... „ казва за своя аромат Джеси Макартни.

Оригиналният  флакон на парфюма „Wanted“ на Джеси е създаден във формата на сълза, а Антонио Лемма – главен изпълнителен директор на FAB казва във връзка с това: „Вдъхновението за дизайна на флакона ме завладя, докато гледах концерта на живо на Джеси. Видях всички онези момичета, ронещи сълзи за Джеси от радост и екстаз“. Парфюмът „Wanted by Jesse“ представлява енергията и искрата, която запалва сетивата. Привлича вниманието ви, точно като самия Джеси Макартни.

пълен текст скрий текста

Menu