Heathcote & Ivory

Марката Heathcote & Ivory със седалище в Лондон е основана през 2000 г. от Denis Aaronson (Денис Аронсон). Първоначално малкият семеен бизнес, произвеждащ меки глицеринови сапуни и ароматни свещи, бързо постига голям успех и неговите продукти започват да се продават в повече от 35 страни на света.

Уникалния Heathcote & Ivory стил доминира в дизайна и се превръща в ежедневна част от живота на много хора. Всички продукти са създадени в Лондон, представляват красиви цветни образи със светли цветове, в исторически и съвременен стил. Опаковките на продуктите са изработени с внимание към всеки детайл, за да донесат радост на всеки, който получи чудесно ухаещия подарък.

Философията на Filozofií Heathcote & Ivory е да произвежда качествени продукти от най-добрите съставки, без парабени и сулфати, които са оригинално опаковани и носят радост на всички поколения. Опитайте природните продукти с аромат на лавандула или други цветя, имащи уникалната способност да поглезят кожата и да донесат приятно успокоение!

пълен текст скрий текста

Menu