Crest Baking Soda & Peroxide

интензивна избелваща паста за зъби

Crest Baking Soda & Peroxide интензивна избелваща паста за зъби
Crest Baking Soda & Peroxide интензивна избелваща паста за зъби
Crest Baking Soda & Peroxide интензивна избелваща паста за зъби
130 g

Код: CST3398 | Този продукт не е в наличност

Проследяване на наличността на стока

С удоволствие ще ви информираме по e-mail, след като продуктът бъде в наличност. Разбира се, зависи само от вас, дали ще приемете това предложение.

Информация за козметикатаCrest Baking Soda & Peroxide

Описание:

Паста за зъби с избелващ ефект Crest Baking Soda & Peroxide Whitening е специализирана в домашното избелване на зъбите с помощта на паста за зъби. Пастата отстранява жълтото покритие от зъбите и подържа челюстта ви красиво бяла. Избелващата паста за зъби Crest Baking Soda & Peroxide Whitening е изключително деликатна и щадяща към зъбния емайл, отстранява до 90% всички нечистотии и остатъци. Този продукт комплексно защитава устната кухина. Само до 5 дни редовна употреба ви гарантира видимо по-бели зъби. Пробвайте пастата за зъби, която е най-популярната марка в Съединените щати.

Ефекти:

• бели зъби

• отстранява жълтото покритие върху челюстта

• деликатна към зъбния емайл

• дезинфекцира устната кухина

• бори се срещу образуването на зъбен камък

• освежава дъха

Състав:

• ментолов аромат – освежава дъха

• избелващи съставки- постепенно избелват зъбния емайл

Начин на употреба:

Използвайте както обикновено вместо класическа паста за зъби.

 

 

За марката Crest

Crest ще ви гарантира ослепително бели зъби без каквито и да е усилия. Тези уникални продукти за избелване на зъбите са най-популярнят метод за домашно избелване на зъби в света! Американската компания Crest действа в областта на зъбната хигиена от 1955 г. и от тогава си е изградила имидж на марка с най-голямо доверие в зъбната хигиена. Става известна най-вече с изключително ефективните за избелващи пасти за зъби и избелващи  ленти Crest, които веднага стават много популярени след клиентите. Избелването на зъбите вече няма да е скъпо и не е необходимо дори да се провежда в стоматологична клиника! С маркови продукти Crest можете ефективно и безопасно да избелите своите зъби, в уюта на вашия дом. Избелването на зъби с марка Crest  e ефективно, безопасно и одобрено от Американската асоциация на зъболекарите.

Оценка Crest Baking Soda & Peroxide

Добавяне на ново мнение

лесен за нанасяне
козметично качество
удовлетвореност от резултата
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на дружество Notino s.r.o. Имате право да възразите. Повече информация впринципи за обработка на личните данни.​.
Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!

Menu