CoverGirlАмериканската марка CoverGirl, предлага авангардна декоративна козметика, която е създадена през 1958 г. в Балтимор (щата Мериленд). Около 31 години по-късно тя става част от гиганта Procter & Gamble. Богатите предложения на марката CoverGirl ще намерите сенки за очи, лакове за нокти, спирали, червила, бронзиращи пудри и други продукти, които да ви помогнат да постигнете перфектен вид.

Марката CoverGirl се гордее с факта, че е работила (и все още работи) с редица известни личности. Сред ентусиазираните промоутъри са Елън Дедженеръс, Куин Латифа, Тейлър Суифт, София Вергара и Дрю Баримор. Най-известното мото на CoverGirl "лесно, свежо, красиво." Това е трогателен израз на факта, че продуктите на компанията са лесни за употреба и перфектно подчертават естествената красота, които наистина са основните причини, поради която марката се радва на голяма популярност сред клиентите.

Козметиката на CoverGirl е иновативна, стилна, и не на последно място финансово достъпна. Уникалността й се доказва от факта, че по време на своето съществуване, марката е носител на много престижни награди. Марката CoverGirl  ще се хареса на всички , които желаят да имат вид като на холивудските звезди, търсят качество на разумна цена и искат да бъдат привлекателни за противоположния пол.

пълен текст скрий текста

Отвори филтъра Затвори филтъра

Ценови диапазон

до

Изберете подкатегория

Menu