Concept V

Concept V Design е съвсем нова линия аромати, сътворени от талантливи испански парфюмеристи. Те се характеризират със следните три отличителни черти: чистота, съвременност и простота. Тази марка принадлежи на успешната компания Vicinanza Trading, която преди повече от двадесет години е основана от Gianluigi Vicinanza (Джанлуиджи Вичинанза).

Днес Concept V Design е насочена предимно към производството на луксозни подаръчни комплекти, предназначени за мъже (с балсам след бръснене), за жени (с душ гел и мляко за тяло) и за двата пола. Въпреки относително краткия период на своето съществуване, марката успя да блесне на няколко изложби и панаири - например Cosmoprof Woldwide Bologna.

Продуктите Concept V Design са интересни предимно с това, че се стремят да уловят същността на различните хора, които могат да ги ползват. Основната идея е проста, но мощна: „Един тип личности, един отличителен аромат“.

Докато за модерните и динамични мъже Concept V Design е подготвил дървесни и смолисти аромати, жените сигурно ще оценят парфюмите, пълни със свежи цветни и лимонови тонове. Колекциите унисекс са предназначени за всички, желаещи да бъдат в центъра на вниманието, независимо от възрастта и пола.

Марката Concept V Design ще се хареса от всички, които искат да опитат оригинални и малко познати продукти, търсят неомръзнал подарък за някой от близките си, които са смели и изпълнени със самоувереност.

пълен текст скрий текста

Отвори филтъра Затвори филтъра

Подредено от най- продаваните По азбучен ред По цена

Menu