Caption Provence Lavender ароматни пръчици за саксия

 • Caption Provence Lavender ароматни пръчици за саксия
 • Caption Provence Lavender ароматни пръчици за саксия 1
 • Caption Provence Lavender ароматни пръчици за саксия 2
 • Caption Provence Lavender ароматни пръчици за саксия 3
   още

  Варианти Caption Provence Lavender

  • Caption Provence Lavender ароматни пръчици 3 бр. за саксия ароматни пръчици 3 бр. за саксия 

   Tози продукт не е в наличност

   Код: CPT0012

  Нагоре

  За марката Caption

  Оценка

  Дизайн на флакона

  Трайност на аромата

  Интензивност

  Общо впечатление

  Открийте света на ароматните пръчици Caption, които внасят в ежедневния ви живот едно 999ново ароматно измерение! Ароматните пръчици Caption ще направят ухаещи кабинета, автомобила или просто можете да ги поставите в саксия.

  Изделията на марката Caption не съдържат химикали или разтворители и се произвеждат в съответствие с екологичните принципи. Ароматните пръчици Caption са направени от сертифицирана естествена хартия и съдържат само най-чистите етерични масла в концентрирана форма, смесени с други природни компоненти от най-високо качество.

  Ароматните пръчици Caption умеят да превърнат скучното ежедневие в специални моменти. Целта на марката е да предложи на клиентите незабравимо преживяване с ароматите, именно такива, каквито ги е сътворила самата природа. Ароматните пръчици Caption умеят да превърнат скучното ежедневие в специални моменти, навяват стари спомени или създават градивни елементи за нови.

  Нагоре

  Оценка Caption Provence Lavender

  Какво е Вашето мнение за продукта Caption Provence Lavender?

  Полетата означени със звездичка * са задължителни.


  Оценка *

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока "

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока "

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока "

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока "  С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на дружество Notino s.r.o. , Londýnské náměstí 881/6, Brno, PSČ 639 00, IČO 27609057 . Данните могат да бъдат предадени и обработвани от дъщерни дружества и други организации за обработка на данни. Имате право по всяко време да оттеглите своето съгласие, да изисквате от администратора достъп до личните данни, тяхната промяна, заличаване, преносимост или възможно ограничаване на обработката им. Повече информация впринципи за обработка на личните данни.​

  Menu