Atrix

Марката "Atrix" е под крилото на немската компания "Beiersdorf' и е специализирана в производството и продажбата на висококачествени кремове за ръце.Заслужава да се отбележи, че оригиналната формула на "Atrix" идва от лабораторията на легендарния фармацевт Оскар Тропловиц- създател на лейкопласта и основател на козметичната марка "Labello".

Крем "Atrix" е първият по рода си продукт, който не само ефективно подхранва и хидратира ръцете,но ги и предпазва. Може да бъде похвален с уникалния и високоефективния си състав: липиди, пантенол и глицерин, снабдяващи кожата на ръцете с достатъчно количество влага, лайката и алое вера я регенерират, а силиконовите частици служат като невидими ръкавици.Благодарение на тези свойства, кремът бързо печели огромна популярност.

"Atrix" се основава на това, че неговите продукти съдържат само първокласни съставки от внимателно подбрани снабдители. Например ,названието "алое вера" често се използва като общо найменование на няколко растителни видове, но за много малко от тях е доказано ,че действително имат благоприятен ефект върху човешкото тяло. За най-лековит е смятан видът "Aloe barbadensis Mill", и точно този вид присъства в състава на козметика "Atrix".

Не е изненадващо, че "Atrix" се смята за синоним на професионална грижа за ръцете. Кремове "Atrix" към момента се продават на територията на всички континенти, а търсенето им продължава да се увеличава. Марката "Atrix" ще се хареса на всички, които работят твърде много (у дома, на работа, в градината ...), страдат от суха и напукана кожа и търсят качество на разумна цена.

пълен текст скрий текста

За съжаление в момента нямаме в наличност никакви продукти на марка Atrix.

Menu