Ashleigh & Burwood London Ocean Queen kаталитична ароматизираща лампа (15 x 10 cm)

 • Ashleigh & Burwood London Ocean Queen kаталитична ароматизираща лампа  (15 x 10 cm)
 • Ashleigh & Burwood London Ocean Queen kаталитична ароматизираща лампа  (15 x 10 cm) 1
   още

  1 размер на продукта 96,90 лв.

  Тези срокове са ориентировъчни и зависят от сроковете на доставка на куриерската фирма.

  Варианти Ashleigh & Burwood London Ocean Queen

  • Ashleigh & Burwood London Ocean Queen kаталитична ароматизираща лампа  (15 x 10 cm) kаталитична ароматизираща лампа (15 x 10 cm) 

   Повече от 5 бр са в наличност в централния склад

   Код: ABL0002

   96,90 лв.

  Нагоре

  Информация за парфюма Ashleigh & Burwood London Ocean Queen

  Оценка

  Дизайн на флакона

  Трайност на аромата

  Интензивност

  Общо впечатление

  Каталитичната лампа е специален продукт, който работи на принципа на каталитичната реакция - т.е. горене без пламък. Предназначена е за почистване и дезинфекция на въздуха в затворени помещения, премахва акари, бактерии и плесен. Извършва дезинфекция на въздуха с 99% ефективност, и то само за по-малко от 30 минути от началото на каталитичния процес. Лампата унищожава в помещението всички миризми, включително цигарения дим, готварските изпарения или миризми от домашни любимци. Каталитичната лампа се използва лесно и бързо, безопасна е и прекрасно ароматизира помещението с ароматна есенция по ваш избор. Можете да оставите лампата спокойно без надзор, няма опасност от запалването й или от повреждане на други предмети. Помещение с големина 15 м² лампата успява да ароматизира и почисти за 20 минути, повече не трябва да се оставя да работи. Не се мъчете с алергиите и неприятните миризми, а ползвайте каталитична лампа, която ще реши вашите проблеми и магически ще ароматизира цялото помещение.

  Начин на употреба на каталитичната лампа

  След разопаковане, от лампата се сваля декоративното и загасящо капаче и с помощта на фунийката, включена в комплекта, лампата се пълни до 2/3 с ароматна есенция. В лампата се връща фитилът с камъчето и се затваря със загасящото капаче. След около 20 минути, когато ароматът се издигне чрез фитила до камъчето, камъчето се запалва. Оставя се да гори с пламък 3 - 5 минути и след това се изгася. От този момент започва каталитичният процес и от лампата се освобождава аромат. Разпаленото камъче покрийте с декоративното капаче и го оставете там, докато аромата бъде за вас достатъчно интензивен, след това покрийте камъчето последователно със загасящото и декоративно капаче. С това завършва каталитичната реакция и лампата престава да работи. 

  Нагоре

  Оценка Ashleigh & Burwood London Ocean Queen

  Какво е Вашето мнение за продукта Ashleigh & Burwood London Ocean Queen?

  Полетата означени със звездичка * са задължителни.


  Оценка *

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока "

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока "

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока "

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока "  Menu