Aronal

Марката "Aronal" принадлежи към традиционните продукти в денталната козметика. Днес, вече сме по-взискателни по отношение на грижата за зъбите и устната кухина, за да се удовлетворим само коя да е четка и паста за зъби. Днес, от пастата за зъби искаме повече от почистване. Изискваме дългосрочна защита,превантивни действия, гаранция за здрави и красиви зъби и свеж дъх. Все повече и повече даваме предимство на клинично доказаните ефекти на състава и качеството.

Марката "Aronal" е част от швейцарския концерн "GABA Group", чието начало датира още от 1638 г., когато е основана фирмата "Goldene Apotheke Basel (GABA)". През 1944 г., решава да специализира в областта на хигиената на устната кухина и представя на пазара паста за зъби "Aronal". През 1963 г. добавя марката "Elmex" ,а през 1986 г. е създадена марка "Meridol". Днес ,"GABA" играе жизнено важна роля на европейския пазар в областта към  грижата за зъбите и устната кухина. Дъщерните дружества на "GABA" имат водещи позиции в Швейцария, Германия и Австрия, а компанията е много успешна и в други европейски страни (напр. Франция, Италия, Полша).

"Aronal" е специална паста за зъби, която оказва не само перфектен, мигновен ефект,но и превантивен. Паста за зъби "Aronal" е клинично тестван и научно уважаван продукт за качествена  и дългосрочна грижи за зъбите. През деня се повишава активността на бактериите на плаката заради консумацията на храни и напитки. Паста за зъби "Aronal" почиства плаката основно и в същото време много щадящо. Съдържанието на цинк предпазва от от кървене и възпаление на венците. Те остават силни и здрави, което е предпоставка за поддържането на здрави и красиви естествени зъби. Сутрешното почистване на зъбите с паста за зъби "Aronal" укрепва, предпазва венците и осигурява свеж дъх през целия ден. Същия качествен ефект има и вечерната й употреба.

Освен паста за зъби ,марка "Aronal" произвежда и води за уста за още по-добър ефект в борбата срещу бактериите и плака.Освен това, в своята оферта включва качествени четки за зъби за деца и възрастни със сменяеми  глави. Клиентите най-често закупуват паста за зъби "Aronal Protection" , електрическа четка за зъби + две резервни глави "Aronal Dental Care" във вариант за деца и възрастни или вода за уста за свеж дъх "Aronal Protection". "Aronal" е гаранция за ефективна грижа към здравите и красиви зъби. Предоставя качество, традиция и научно доказана ефикасност.  Изберете внимателно и Вие продукти с грижа към зъбите, които ни служат вярно всеки ден и заслужават  загрижеността ни  на 100%.

пълен текст скрий текста

Menu