Air Wick Life Scents aроматизиращ дифузер с пълнител (White Flowers, Melon, Vanilla)

 • Air Wick Life Scents aроматизиращ дифузер с пълнител  (White Flowers, Melon, Vanilla)
 • Air Wick Life Scents aроматизиращ дифузер с пълнител  (White Flowers, Melon, Vanilla) 1
 • Air Wick Life Scents aроматизиращ дифузер с пълнител  (White Flowers, Melon, Vanilla) 2
   още

  2 размера на продукта от 8,90 лв.

  Тези срокове са ориентировъчни и зависят от сроковете на доставка на куриерската фирма.

  Варианти Air Wick Life Scents

  • Air Wick Life Scents aроматизиращ дифузер с пълнител 30 мл. (White Flowers, Melon, Vanilla) aроматизиращ дифузер с пълнител 30 мл. (White Flowers, Melon, Vanilla) 

   Повече от 20 бр са в наличност в централния склад

   Код: AWI2812

   8,90 лв.

  • Air Wick Life Scents aроматизиращ дифузер с пълнител 30 мл. (Driftwood, Warm Breeze, Sea Spray) aроматизиращ дифузер с пълнител 30 мл. (Driftwood, Warm Breeze, Sea Spray) 

   Повече от 20 бр са в наличност в централния склад

   Код: AWI2836

   9,90 лв.

  Нагоре

  Информация за парфюма Air Wick Life Scents

  Оценка

  Дизайн на флакона

  Трайност на аромата

  Интензивност

  Общо впечатление

  Начин на употреба

  1. Развийте капачката.
  2. Поставете пръчиците в шишенцето и ги подредете. Пръчиците действат като фитил, които поема аромата и постепенно го освобождава във въздуха. Силата на аромата може да се коригира с броя на пръчиците в ароматния дифузер.
  3. Дифузерът сложете върху стабилна повърхност, за да се предотврати неочаквано разливане на съдържанието. Не поставяйте върху боядисани или пластмасови повърхности. Ароматът ще трае няколко седмици.

  Важливе попередження

  Съхранявайте на места, недостъпни за деца. Ако възникне съприкосновение на съдържанието на дифузера с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути. За хора, които страдат от свръхчувствителност към миризми, е необходимо изделието да се ползва с повишено внимание.

  Нагоре

  За марката Air Wick

  Air Wick- това са омагьосващи интериорни аромати, които доказано създават уникална атмосфера във всеки интериор. Марката Air Wick започва ароматната си история през 1943 г. , когато започва да предлага различни аромати за бита в Съединените щати. Благодарение на огромния интерес на доволните клиенти, продажбата на продуктите Air Wick се разширява и до Канада, Австралия и Европа. Към момента , продуктите Air Wick са на разположение в повече от 60 страни по света.

  Уникалният свят на ароматите Air Wick предлага омагьосващи ароматни свещи, арома дифузери , освежители за въздух, спрейове за стаи и други уникални преносими освежители на въздуха. Ароматите Air Wick са разнообразни. От цветни и плодови до гурмански или цитрусови. Имате възможност да си изберете аромат, който ви пренася в тропическите острови или пък обратно, подобрява уютната атмосфера у дома. С Air Wick можете да бъдете сигурни, че доът винаги ще е красиво ароматизиран, привлекателен и също и отражение на вашата индивидуалност.

   

   

  Нагоре

  Оценка Air Wick Life Scents

  Какво е Вашето мнение за продукта Air Wick Life Scents?

  Полетата означени със звездичка * са задължителни.


  Оценка *

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока  Menu