Yankee Candle Gold Wave Mosaic Стъклена аромалампа

Марка: Yankee Candle

1 размер на продукта 47,40 лв.

До Вашия дом с куриер на СПИДИСряда 5.4.2017 г.

Тези срокове са ориентировъчни и зависят от сроковете на доставка на куриерската фирма.

Варианти Yankee Candle Gold Wave Mosaic

  • Yankee Candle Gold Wave Mosaic Стъклена аромалампа Стъклена аромалампа 

    Повече от 20 бр са в наличност в централния склад

    Код: YAC1187

    47,40 лв.

Други продукти Yankee Candle Gold Wave Mosaic

Нагоре

Информация за парфюма Yankee Candle Gold Wave Mosaic

Оценка

Дизайн на флакона

Трайност на аромата

Интензивност

Общо впечатление

Начин на употреба:

- сложете ароматната лампа върху равна и топлоустойчива повърхност, която е достатъчно отдалечена от други източници
- в купичката капнете ароматно масло или сложете восък
- в долната част на ароматната лампа сложете чаена свещ и я запалете
- позволете на топлината да разтопи восъка или да се изпари ароматното масло. При употреба восъкът или ароматното масло се загряват.
 - горещият восък или ароматното масло могат да причинят изгаряния. Преди следващата употреба оставете горещия восък или ароматното масло напълно да се охладят.
- ако восъка или ароматното масло свършат, духнете чаената свещ и преди да допълните съдържанието на купичката, оставете ароматната лампа да изстине
- след изгарянето на чаената свещ, я оставете да изстине и след това я извадете
- ако след употреба в купичката останат остатъци от восък, които искате да премахнете, оставете восъка да изстине и с лек натиск в единия край го изкарайте вън. За почистване на ароматната лампа от восък не ползвайте метални предмети. Ароматната лампа би могла да се повреди или счупи.

Важно предупреждение

Поставяйте продукта върху достатъчно топлоустойчива повърхност. Уверете се, че ароматната лампа е достатъчно отдалечена от всички горящи материали или източници на топлина (телевизори, радиатори). Не пренасяйте горяща ароматна лампа. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни животни. За хора, които страдат от свръхчувствителност към миризми, е необходимо изделието да се ползва с повишено внимание.

Нагоре

За марката Yankee Candle

През 1969 г. истински бедният американски гимназист на име Майк Китридж решава, че ще подари на майка си за Коледа собственоръчно изработена декоративна свещ. Въпреки, че се използва само съвсем обикновени неща, които набързо събира от вкъщи ( празна кутия от мляко, пастели ...), неговото творение наистина спирало дъха. По ирония на съдбата още преди Бъдни вечер , свещта била забелязана от една съседка , която останала толкова впечатлена от нея, че предложила на талантливия младеж да купи свещта за $ 1 и 36 цента. Оттогава започва историята на марката Yankee Candle. Целта на компанията е да представя на пазара продукти, отразяващи страстта й към красивите аромати, които в хората създават силни емоции. Важно да се добави е , че тази философия си заслужава. В своята област , тази компания принадлежи към абсолютните отличници ( само в САЩ разполага с повече от 18 000 магазина). Богатата оферта на Yankee Candle обхваща няколко тематични серии от плодови аромати, до аромат от приятни преживявания и събития от живота. Не липсват дори специални единици като например колекционерска, хелоуинска, платинена и много други. Свещите Yankee Candle съдържат най-високото множество ароматни масла, подготвени специално за потребностите на тази компания. С нейна помощ в своя интериор лесно ще създадете невероятна и незаменима атмосфера. Каква ще бъде по-точно – празнична, еротична или например релаксираща вече зависи изцяло от вас. Марката Yankee Candle ще обикнат всички, които искат да имат хармонично ароматизиран интериор, всички, обичащи лукса, високото качество и автентичността или на онези ,които търсят добър и в същото време практичен аксесоар за бита.  

Нагоре

Оценка Yankee Candle Gold Wave Mosaic

Какво е Вашето мнение за продукта Yankee Candle Gold Wave Mosaic?

Полетата означени със звездичка * са задължителни.


Оценка *

1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока