Travalo Ice пълнещ се разпръсквач унисекс (Red)

   Марка: Travalo

   Варианти Travalo Ice

   Нагоре

   За марката Travalo

   Оценка

   Дизайн на флакона

   Трайност на аромата

   Интензивност

   Общо впечатление

   Травало е точното допълнение към класическия парфюм. Tравало представлява преносим пулвелизатор - гениално зареждащо се мини шишенце за парфюми, чийто размер не е по-голям от размера на червило. Наличен е в няколко различни цвята, подходящ е както за жени, така и за мъже. Предимството на Tравало е не само в неговата лекота и компактност, а и в това, че е устойчив на удари. Побира се във всяка дамска чанта, идеален е и за път. Всяко шишенце има прозорче, от където може да видите колко точно сте изразходили от Вашия парфюм.

   Нагоре

   Оценка Travalo Ice

   • 02 март 2016 г.
    Славка Филипова

    Прекрасен разпръсквач, обичам да си взимам парфюми в 75 мл. или дори 100 мл. и винаги съм се чудела как ще ги нося в дамската си чанта и колко е неудобно, но пък те са на най-добри цени. И ето че сега си закупих Travalo и проблема е решен. Страхотен продукт, много практичен и удобен, със сигурност ще си закупя поне още 2-3 от него. Много съм доволна. Благодаря

   • 20 януари 2016 г.
    Виолета

    Взх си два пълнещи се разпръсквача за парфюми.Прекрасен "продукт"!Мога да си зареждам всякакви парфюмчета в малки дози(колкото ми е нужно),дори само за един ден(!),вместо да нося големи бутилки(примерно,100ml) в чантата си,което е неудобно(по принцип).Цяло чудо е това нещо!:) Дори,ако искам,мога да си смесвам по два аромата(в различни дозички)!Толкова се радвам!И,между другото,не може да се каже,че става"бъркотия",ако си смеся два парфюма,защото всички знаем,че понякога,когато се пръснем с повече от един парфюм,можем да добавим малко повече"дълбочина"на аромата,или,примерно-да го подсилим с някой поинтензивен,и т.н... Невероятно,удобно,практично...Какво повече мога да кажа...Супер доволна съм!Благодаря!:)

   Какво е Вашето мнение за продукта Travalo Ice?

   Полетата означени със звездичка * са задължителни.


   Оценка *

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока