ТОП 5 на парфюми за мъже

   Mancera Cedrat Boise - израснал е с типични мъжки цитрусови аромати, които обожава. Но сега копнее за промяна. Търси мъжествен аромат, който да подчертае неговото его. Обича да е забелязван от жените - а то и благодарение на аромата. Търси парфюм, който ще го характеризира както в работата, така и във фитнеса, но и когато бъде небрежно облечен.

   Amouage - Reflection Man - oбича сладникавите аромати. Иска да ухае на чистота, сякаш сега е излязъл от под душа. Не се страхува и от пудровите парфюми. Не му е неприятен и ароматът на сладникав жасмин. Стреми се да ухае софистицирано, луксозно и желае да привлича внимание.

   Creed - Aventus - aлфа мъж. Водач. Завоевател. Търси уникален мъжки аромат, подчертаващ неговите качества на мъжкар. Предпочита чисти, леко плодови аромати, които укриват в себе си дълбочина и мистика.

   Escentric Molecules - Molecule 01 - oбича изненадите и е готов за приключения. Импулсивността е характерна за него. Не желае да бъде център на вниманието на всяка цена, но обича комплиментите. Умее да открие красота в семплостта. Обича нежни аромат на дървесина. Търси парфюм, който е изпълнен с контрасти.

   Comme Des Garcons - Wonderwood - oбожава аромата на дървесина, характеризираща неговата мъжественост. Не желае да привлича вниманието на всяка цена. Намира задоволение в умереността. Дървесината е за него и символ на дълбочина - също като характерът му. Той има своите стойности и възгледи, които остоява и това го задоволява.

   пълен текст скрий текста

   Отвори филтъра Затвори филтъра

   Ценови диапазон

   до

   Изберете тип на продукта