ТОП 5 на парфюми за жени

   Montale - Roses Musk - oбича аромат на чистота. Аромат, който никого не обижда, но подчертава женствеността. Розата е за нея символ на чистота и женственост. Това е най-любимото ѝ цвете. Търси парфюм, подчертаващ женствеността ѝ.

   Amouage - Honour Woman - xарактеризира я белият цвят. Обича аромата на белите цветя, а то предимно на гардения, тубероза и жасмин. Обожава сладкия аромат на тези цветя. Умее да оцени качествен и оригинален аромат.Търси парфюм, който може да се употребява през цялата година.

   Escentric Molecules - Molecule 01 - oбожава изненадите и приключенията. Тя е е импулсивна. Не обича да привлича вниманието на другите на всяка цена, но обича комплиментите. Цветята за нея не са единственият символ на женствеността. Обича аромат на нежна дървесина.

   Montale - Pure Gold - kомбинацията от плодов и флорален аромат е за нея неустоима. Тя е за нея въплъщение на романтика и носталгия от спомена за първия ѝ парфюм. Умее да оцени, как парфюмът може да преплита спомените с настоящото, детството със зрялата възраст или игривостта със спокойствието. Копнее парфюмът да напомня постоянно за този калейдоскоп от противоположности.

   Serge Lutens - Chergui - oбожава ориенталните аромати, а то предимно поради тяхната дълбочина и цялостност - те са точно като душата ѝ. Същевременно обича и сладки аромати. Умее да оцени вкуса и френския чар. Не се страхува да употребява характерни аромати и ухания, изпълнени с чувствителност и нежност. Сърцето ѝ е топло, умее да огрее - също като този парфюм.

   пълен текст скрий текста

   Отвори филтъра Затвори филтъра

   Ценови диапазон

   до

   Изберете тип на продукта