Запознайте се с изключителната марка: Carner Barcelona

   "Това не е просто за създаване на аромат, но също така и на спомени, споделяне на опит и трансфер на емоции."

   нишови парфюми

   - Sara Carne 

   В раздел нишови парфюми, ние предлагаме испанските маркови парфюми Carner Barcelona.Основател е Sara Carner, която идва от занаятчийско семейство с дълга традиция, посветена на производството на кожени изделия. След няколко години работа в най-големите компании в козметичната индустрия, където  работи с най-добрите парфюмеристи през 2009 г. тя основава собствена марка Carner Barcelona. Това е резултат от страстта и към висшата мода и нишовите парфюми, които са въплъщение на нейните спомени и страсти. Sara Carner се фокусира върху качествени съставки, съвместно с най-добрите парфюмеристи и резултатите са на лице скоро. През 2012 г. нейният аромат CUIRS е сред топ 5-те финалисти на FiFi "Indie", а през 2013 г. със създаването Rima XI стана носител на наградата FiFi в Русия.

   За всички аромати марки Carner Barcelona е обичайното използване на дървесни аромати, които предизвикват чувственост и мистерия. Символично, тази идея е заложена в проектирането и на флаконите - масивни и с високи капачки с подчертано очарование на дърво. 
   При нас можете да си купите всички 5 аромата Carner Barcelona включително и най-новият El Born. При нас ще намерите и комплекта Voyage Set, който включва два 15 мл. флакони с приятните аромати Tardes и Rima XI . Това е идеалният спътник при пътуване в чантата Ви или като подарък за вашите близки.

   Увеличете, за да видите всеки аромат отделно:

   carner


   Sara Carner - основател


   D600 (унисекс)

    


   Ароматът, който улавя градския начин на живот и средиземноморската атмосфера на Барселона, изпълнена с аромати на подправки и на мистерия.

   Както подсказва името, марката Carner се помещава в прекрасния испанския град Барселона. Целият град е разделен на две чрез дългият 11-километра и широк 50 метра Avenida Diagonal. На номер 600 се помещава марката Carner. Оттам идва и името D600. И как успява да улови атмосферата на средиземноморският град Барселона? През сложността и мащаба чрез смесване на старото и модерното, ден и нощ, с ясна динамика. Уводът на аромата е с контрастираща игра на цитрусов аромат и мирис на пипер. Този свеж и динамичен живот  улавя пробуждането на града. По-късно, пикантен кардамон, заедно с кедър и сладък жасмин  създават екзотична смес, която ще Ви събуди. Усеща се още топла ванилия, която  дървесния аромат.
   D600 се отличава с огромна гъвкавост - той е лесно достъпен през цялата година и за вечерни специални поводи. За всички любители на аромат на ирис.

   Carner Barcelona - D600

   carner


   Tardes (за жени)

   Той Ви дава мир и хармония през късния летен следобед.Ароматът излъчва пълнота и нежно Ви обгръща.

   Tardes на испански означава следобед.Мързелив и лежерен  летен следобед в региона на Средиземно море е заложен в парфюма Tardes. Тиха и спокойна атмосфера, се скита през облян от слънце пейзаж, осеян с полета на зърно и пръснати бадемови дървета в самото начало напомнящи опияняващ аромат на сладък хелиотроп. Скоро, обаче, се усеща и аромат на цвете със смес от топли и леко препечени бадеми, заедно с тонка боб. Това се допълва добре от аромата на роза, мускус, слива и кедър, разбира се и дървесен тон.

   Парфюмът Tardes излъчва спокойствие и топлина. Той създава неустоим въображаем облак около Вас. Може да го използвате през цялата година.

   Carner Barcelona - Tardes

   carner

   CUIRS (унисекс)


   Ухае на носталгия по ерата на занаятчийските и художествени ателиета, ароматът се  смесва с прясна кожа.

   Парфюмът CUIRS излъчва носталгия. Това е връщане към епохата на занаятчии и работилници, където въздухът е гъста с прясно приготвен кожата смесва с дим тръба. Той е и най-загадъчна и много дълбоко аромата на семинари Carner. Парфюми за хора, които се нуждаят от най-високо качество аромат, оригиналността и креативността. Централният акорд е миризмата на кожа, която е резултат от взаимодействието на тонове на кожата и шафран. Екзотични, но напоследък популярната употреба, уд дърво, дава цялата композиция, дървесен, сух и пикантен акцент. Да, всичко това може да Oud дърво. Разбира се, темата е типично Уди carnerovsky подкрепена от чудесно гладка сандалово дърво.

   CUIRS е за истинските ценители. Дълбок, сложен и загадъчен аромат, който подчертава множество кътчета на душите ни. Подходящ за носене, особено през по-студените месеци на годината.

   Carner Barcelona - Cuirs

   carner

   Rima XI (унисекс)

   Мистичен и чувствен. Със скритата сила на яркото сияние на невинност. Завладяващ, незабравим и недостъпен. Невъзможно е да се преодолее ...

   Rima XI е парфюм вдъхновен от един пасаж от стихотворение на испанския поет GA Becquer-а:

   "Аз мечтая, аз съм празен, сюрреалистичен мираж
   на светлина и мъгла, пуста химера.
   Аз не разполагам с тялото на душата, няма душа на тялото,
   Не мога да те целуна.
   Ти ела, и има един от двамата! "

   Rima XI ("The Rime на XI"), Густаво Адолфо Becquer 

   Този аромат има амбиции да представя противоречивата същност на нещата около нас и в нас и под прикритието на невинност се крие тайната сила пълна разрушителност. Наистина велик парфюм. Това качество Rima XI интерпретира привидно хаотичната игра на противоположностите. От едната страна е смес от сладникави нотки на ванилия, смола и сандалово дърво. Има искри на пикантни акорди на кардамон, индийско орехче и канела. Резултатът е зашеметяващо взаимодействие на контрастите. Красив пикантно-дървесен аромат със силен акорд на автентична ванилия.
    Rima XI е оригинален и много топъл аромат за жени и мъже. Той е подходящ за носене, особено през по-студените месеци на годината. Невидимата шал около врата Ви през студените дни ...

   Carner Barcelona - Rima XI

   carner

   El Born (unisex)

   Парфюм изразяващ модерност и мека нотка от канела. Смесен с характера и жизнеността на Барселона El Born.

   В сърцето на Барселона - La Ribera -  е богатият квартал El Born. Той е известен със своите бутици, уютни ресторанти и кафенета, тесни и калдъръмени улици, които изглеждат като изкривени букети от цветя от съседните балкони. А истинската атмосфера на този квартал се е превърнала в източник на вдъхновение за други творения, направени от Carner. Спокойствието излъчвано от тези улици е предизвикано от комбинация от оптимистичен и приятно сладък ванилов аромат на смокини. Сложността на безброй лабиринти от улици е заловена с фини балсамови акорди като бензоин и балсам от Перу. Е, разбира се, не пропускайте и гладкото сандалово дърво.

   El Born е пътуване до средиземноморския град. Ароматът е пълен с характер, слънчеви лъчи и безгрижност. Той е подходящ за носене през цялата година. Оставете се да бъдете увлечени от духа на юга ...

   Carner Barcelona - El Born

   carner