GET READY WITH ME: Розов грим за Свети Валентин

   Розов грим за Свети Валентин

   Когато момичето се приготвя за среща, една от най-важните части на подготовката е гримът. Но какво да кажем, когато става въпрос за специални поводи като Деня на влюбените? - Ед. Има ли някакви специални правила, които трябва да се спазват? Ако точно сега търсите вдъхновение за най-добрия грим за Св. Валентин, вие имате късмет. Правилният грим за Свети Валентин изисква емоция, но със сигурност ще се справите с наша помощ!

   Подгответе се за Деня на влюбените и изберете правилната грим визия!

   Във връзка с Деня на влюбените всеки се сеща първо за един цвят: червения - цветът на любовта и страстта. Но опитвали ли сте понякога да нарушите правилата и да изберете друг цвят за Валентинска среща? Другият най-харесван избор, свързан с този ден, обикновено е розовото. Наистина на Свети Валентин то е малко по-подходящо за приятели, отколкото за партньори, но ако търсите промяна, розовото със сигурност ще донесе романтично настроение.

   Валентинки грим, розов грим

   Не само, че е мек и красив цвят, но може би ще подтикне вашата тайна любов към това, най-накрая да се изкаже и да придвижи връзката ви малко по-нататък. Розовият грим е чудесен избор за през деня и вечерта. Ако става дума за неформална среща, като например среща в кафене или пикник в парка, изберете розов гланц за устни и сенки за очи в прасковен или естествен нюанс (и не забравяйте спиралата за мигли).

   Този грим ще постигнете със следните продукти:

   Валентинки грим, розов грим

   спирала Sensai 38°C

   Maybelline Eyestudio Color Tattoo 24 HR сенки за очи-гел

   the Balm Put A Lid On It основна база под сенките за очи

   Givenchy Gloss Interdit гланц за устни за обем и блясък

    

   В случай, че вашата среща е като романтична вечеря в луксозен хотел, Валентинският ви грим трябва да започва с матови розови сенки. Можете да подчертаете съблазнителния поглед с черен молив във вътрешния контур на окото и правилната спирала. Розовият грим на очите е особено модерен тази година и се вписва идеално в Деня на влюбените. Двамата дълго ще се наслаждавате на тази романтична вечеря и вашият грим само ще подчертае специалния повод.

   Този грим ще постигнете със следните продукти:

    продукти за Деня на влюбените

   Astor Big and Beautiful False Lash Look спирала

   Guerlain Terracotta Khol очна линия

   NYX Cosmetics Love in Paris палитра сенки за очи с апликатор

   Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place основна база под сенките за очи

   Dior Addict Lipstick Hydrating Lipstick

    

   Priscilla