Специални отстъпки

Продуктите със специални отстъпки имат съвсем малки дефекти, затова се продават отделно от останалите продукти. Става въпрос за снимани за сайта стоки, които за целта са без опаковки. Това са продукти с малко повредена при транспортирането опаковка или видими дефекти, които по никакъв начин не влияят на качеството на парфюма.

В подробното описание на всеки продукт ще намерите пълна информация за него. Гаранцията за качеството на продукта е 100%.

пълен текст скрий текста

Избрали сте

Отвори филтъра Затвори филтъра

Ценови диапазон

до

Изберете марка

12 3 85

 • Etat Libre d'Orange Bijou Romantiqueпарфюмна вода тестер за жени 100 мл.

  По-нисък процент на съдържание Съдържание на продукта: 99 % Код:: ELD0181

  140,30 лв.
  Отстъпка: 8,70 лв.

 • Tous Tous In Heaven Himtоалетна вода за мъже 100 мл.

  Без целофан Съдържание на продукта: 100 % Код:: TOU0424

  39,90 лв.
  Отстъпка: 4,00 лв.

 • Carla Fracci Saloméпарфюмна вода за жени 50 мл.

  По-нисък процент на съдържание Съдържание на продукта: 99 % Код:: CAF0034

  62,00 лв.
  Отстъпка: 6,90 лв.

 • Lalique Encre Noire Pour Elleподаръчен комплект III. EDP + Shower Gel

  Без целофан Съдържание на продукта: 100 % Код:: LAL0813

  58,40 лв.
  Отстъпка: 6,50 лв.

 • Lampe Berger Paris Spherekаталитична ароматизираща лампа 410 мл. Green

  Малко смачкана кутия Съдържание на продукта: 100 % Код:: LBP0118

  още информация

  Каталитичната лампа е специален продукт, който работи на принципа на каталитичната реакция - т.е. горене без пламък. Предназначена е за почистване и дезинфекция на въздуха в затворени помещения, премахва акари, бактерии и плесен. Извършва дезинфекция на въздуха с 99% ефективност, и то само за по-малко от 30 минути от началото на каталитичния процес. Лампата унищожава в помещението всички миризми, включително цигарения дим, готварските изпарения или миризми от домашни любимци. Каталитичната лампа се използва лесно и бързо, безопасна е и прекрасно ароматизира помещението с ароматна есенция по ваш избор. Можете да оставите лампата спокойно без надзор, няма опасност от запалването й или от повреждане на други предмети. Помещение с големина 15 м² лампата успява да ароматизира и почисти за 20 минути, повече не трябва да се оставя да работи. Не се мъчете с алергиите и неприятните миризми, а ползвайте каталитична лампа, която ще реши вашите проблеми и магически ще ароматизира цялото помещение.Начин на употреба на каталитичната лампаСлед разопаковане, от лампата се сваля декоративното и загасящо капаче и с помощта на фунийката, включена в комплекта, лампата се пълни до 2/3 с ароматна есенция. В лампата се връща фитилът с камъчето и се затваря със загасящото капаче. След около 20 минути, когато ароматът се издигне чрез фитила до камъчето, камъчето се запалва. Оставя се да гори с пламък 3 - 5 минути и след това се изгася. От този момент започва каталитичният процес и от лампата се освобождава аромат. Разпаленото камъче покрийте с декоративното капаче и го оставете там, докато аромата бъде за вас достатъчно интензивен, след това покрийте камъчето последователно със загасящото и декоративно капаче. С това завършва каталитичната реакция и лампата престава да работи.

  102,50 лв.
  Отстъпка: 7,20 лв.

 • V Canto Cor Gentileароматна свещ 250 гр.

  Повреден целофан Съдържание на продукта: 100 % Код:: VCN0036

  още информация

  Важно предупреждениеПоставяйте продукта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Ако дължината на фитила е по-голяма от 5 мм, отрежете го. Уверете се, че свещта/восъкът са достатъчно отдалечени от всички горящи материали или източници на топлина (телевизори, радиатори). Не пренасяйте горяща свещ/восък. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни животни. За хора, които страдат от свръхчувствителност към миризми, е необходимо изделието да се ползва с повишено внимание.Начин на употребаГорящата свещ/восък никога на оставяйте без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Между горящите свещи трябва да има свободно пространство най-малко 20 см. Не оставяйте свещта да гори повече от четири часа. Когато свещта гори не я наклонявайте. Не позволявайте на пламъка да докосва стените на съда. Ако височината на свещта е по-ниска от 1 см, изгасете я и никога не позволявайте свещта да догори напълно до дъното. Изгасете свещта с леко духане.

  72,00 лв.
  Отстъпка: 6,90 лв.

 • Annick Goutal Grand Amourпарфюмна вода за жени 100 мл.

  По-нисък процент на съдържание Съдържание на продукта: 98 % Код:: ANG0602

  още информация

  Annick Goutal Grand Amour е невероятен дамски аромат, криещ в себе си магията на чистата любов. Парфюмът улавя прекрасните и силни емоции, които изживява всяка влюбена жена. Ароматът Grand Amour ще подчертае съвършено Вашата естествена красота и ще бъде изключително приятен за всички около Вас.  Уводът на парфюма Annick Goutal Grand Amour принадлежи на прелестните цветя – хиацинт, магическата лоницера, възбуждащата роза и опияняващата лилия. Във флоралната сърцевина се крие нежен жасмин, генистата, истинска роза и пленителна мимоза. Основата на аромата е създаден от уникална мирта, животинска амбра, чист страстен мускус и сладък воал от ванилия. Този елегантен дамски парфюм е подходящ за ежедневна употреба. Той е обаче способен да създаде незаменима атмосфера и на романтична среща. Дамският аромат Annick Goutal Grand Amour ще Ви припомни най-приятните усещания и ще отвори сърцето Ви за любов.   

  138,00 лв.
  Отстъпка: 6,90 лв.

 • Dior Eau Sauvagetоалетна вода за мъже 100 мл.

  По-нисък процент на съдържание Съдържание на продукта: 99 % Код:: CHD5193

  още информация

  Eau Sauvage от Christian Dior е аромат за мъже. Хармоничният състав на тази тоалетна вода се подсилва от дървесни тонове на основата й, които разрушават предразсъдъци и прегради. Отворете широко сетивата си, за да поемете този прекрасен, нетрадиционен и секси аромат.Нотките на бергамот, лимон и босилек в началото на аромата ще зарадват всичките Ви сетива. В сърцето на тоалетната вода се разкрива същността на жасмин и роза. В основата на Christian Dior Eau Sauvage стоят ароматите на дъб, рядък мускус и ветивер. Насладете се на силата на тази хармония и бъдете уникални! Тази тоалетна вода е подходяща за зрели мъже. Мъжете, традиционалисти, с изграден вкус. Те притежават стил, отличават се с внимание към детайла и са изключително харизматични. Обгърнете се с този прекрасен аромат, пълен с красиви есенции и подходящ за всички сезони. Ще се влюбите в мъжествения му характер. Използвайте го на приятелско събиране, на работа или по време на деловите си срещи.Изберете Christian Dior Eau Sauvage от нашия онлайн магазин и ще получите един зареден със смисъл, емоции и страсти аромат. Флаконът, в който е скрит той, излъчва стил и чистота. Този аромат е точно за Вас.

  126,70 лв.
  Отстъпка: 7,20 лв.

 • M. Micallef Mon Parfumпарфюмна вода за жени 100 мл.

  По-нисък процент на съдържание Съдържание на продукта: 99 % Код:: MIC0638

  173,90 лв.
  Отстъпка: 10,90 лв.

 • Montale Dark Aoudпарфюмна вода унисекс 100 мл.

  По-нисък процент на съдържание Съдържание на продукта: 99 % Код:: MNT2337

  180,80 лв.
  Отстъпка: 7,20 лв.

 • Chanel Bleu de Chanelдуш гел за мъже 200 мл.

  По-нисък процент на съдържание Съдържание на продукта: 99 % Код:: CHA3902

  59,40 лв.
  Отстъпка: 6,50 лв.

 • Phaedon Thé Rougecпрей за дома 100 мл.

  По-нисък процент на съдържание Съдържание на продукта: 98 % Код:: PHA0227

  още информация

  Важно предупреждениеИзключително запалим аерозол. Съдът е под налягане, може при загряване да се спука. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. Ако възникне съприкосновение на съдържанието на продукта с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути. За хора, които страдат от свръхчувствителност към миризми, е необходимо изделието да се ползва с повишено внимание.Пазете от топлина, горещи повърхности, искри, открит огън и други източници на топлина. Пушенето забранено. Не палете и не промушквайте дори след употреба. Пазете от слънчева светлина. Не излагайте на температури, превишаващи 50 °C/ 122 °F. Не пръскайте върху открит огън или други източници на запалване.

  45,70 лв.
  Отстъпка: 5,10 лв.

 • Bond No. 9 Midtown Broadway Niteпарфюмна вода за жени 100 мл.

  Без целофан Съдържание на продукта: 100 % Код:: BON0545

  240,90 лв.
  Отстъпка: 17,40 лв.

 • Culti Matelieraроматизиращ дифузер с пълнител 680 мл. (Nr. 4 Spezie)

  Малко смачкана кутия Съдържание на продукта: 100 % Код:: CUL0430

  още информация

  Начин на употреба1. Развийте капачката.2. Поставете пръчиците в шишенцето и ги подредете. Пръчиците действат като фитил, които поема аромата и постепенно го освобождава във въздуха. Силата на аромата може да се коригира с броя на пръчиците в ароматния дифузер.3. Дифузерът сложете върху стабилна повърхност, за да се предотврати неочаквано разливане на съдържанието. Не поставяйте върху боядисани или пластмасови повърхности. Ароматът ще трае няколко седмици.Важливе попередженняСъхранявайте на места, недостъпни за деца. Ако възникне съприкосновение на съдържанието на дифузера с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути. За хора, които страдат от свръхчувствителност към миризми, е необходимо изделието да се ползва с повишено внимание.

  180,00 лв.
  Отстъпка: 15,90 лв.

 • Montale Dark Aoudпарфюмна вода унисекс 100 мл.

  По-нисък процент на съдържание Съдържание на продукта: 99 % Код:: MNT2235

  180,80 лв.
  Отстъпка: 7,20 лв.

12 3 4 5 85 Следващи 15 Nahoru

niche vyber

Menu

звънете +359 24 928311