Специални отстъпки

   Продуктите със специални отстъпки имат съвсем малки дефекти, затова се продават отделно от останалите продукти. Става въпрос за снимани за сайта стоки, които за целта са без опаковки. Това са продукти с малко повредена при транспортирането опаковка или видими дефекти, които по никакъв начин не влияят на качеството на парфюма.

   В подробното описание на всеки продукт ще намерите пълна информация за него. Гаранцията за качеството на продукта е 100%.

   пълен текст скрий текста

   Избрали сте

   Отвори филтъра Затвори филтъра

   Ценови диапазон

   до

   Изберете марка

   12 3 179

   • Antonio Banderas Diavoloподаръчен комплект I.

    Малко смачкана кутия Съдържание на продукта: 100 % Код:: ANB0280

    33,30 лв.
    Отстъпка: 3,60 лв.

   • Faberge Brutподаръчен комплект I.

    Малко смачкана кутия Съдържание на продукта: 100 % Код:: FBG0253

    20,30 лв.
    Отстъпка: 3,60 лв.

   • Odin Black Line 11 Semmaпарфюмна вода унисекс 100 мл.

    Без целофан Съдържание на продукта: 100 % Код:: ODI1183

    237,30 лв.
    Отстъпка: 21,70 лв.

   • Bond No. 9 Midtown Andy Warhol Success is a Job in New Yorkпарфюмна вода унисекс 100 мл.

    Без целофан Съдържание на продукта: 100 % Код:: BON0603

    257,50 лв.
    Отстъпка: 18,50 лв.

   • Amouage Memoirпарфюмна вода за жени 100 мл.

    По-нисък процент на съдържание Съдържание на продукта: 98 % Код:: AMU3972

    още информация

    Amouage Memoir е балсамов шипров аромат за жени с греещи акорди на подправки. Тази парфюмна вода от независимата луксозна марка парфюми, установена в Лондон и черпеща вдъхновение от богатото и разнообразно наследство на родното си място в Султаната Оман, е безкомпромисно богата, неустоима с удивително въображение и както всички парфюми Amouage се характеризира с абсолютно уникална вдъхновяваща способност. Amouage Memoir е мистичен аромат, който по неустоим начин интерпретира отношенията между мъжа и жената. Съществува също в мъжка версия. Ароматът Amouage Memoir е създаден от известните дизайнери на парфюми Даниел Маурел (Daniel Maurel) и Доротее Пио (Dorothée Piot) около централните оригинални нотки на абсента. Заедно с абсента в главата на Memoir ухаят кардамон, мандарина и розов пипер. Богатото биещо сърце е създадено от акорди на пипер, карамфил, роза, жасмин, тамян, бели цветя и дървесни тонове. Мускус, кожа, лабданум, уникална боброва струя (castoreum), дъбов мъх и стиракс заедно допълват страстната димна база. Amouage Memoir, парфюмна вода с истинска художествена стойност, със своя вълнуващо променлив аромат, предизвиква неземни открития на миналото, настоящето и бъдещето във формата на фрагментни спомени. Смесването на кожени, шипрови и животински образи в богатата и майсторски уравновесена композиция Amouage Memoir, й придават необикновена сложност и зашеметяваща оригиналност.  Парфюмната вода Amouage Memoir ще бъде оценена особено от жените, които обичат оригинални многостранни, предимно шипрови аромати. Завинаги ще привлече тези, които смело желаят да изтъкнат своята чувственост със съблазнителните нотки на аромата, и ще се хареса, разбира се на всяка клиентка, която умее да оцени истинското качество и прецизност на всеки етап от производството на парфюма. Memoir е подходяща предимно за вечер и то през цялата година, но нейният греещ аромат се изразява най-добре през по-студените месеци. Amouage Memoir винаги ще обгърне своята притежателка в неустоим, мистичен и съблазнителен аромат и надеждно ще й помогне да се открои от тълпата. Освен завладяващите аромати, които са резултат на производствения процес по най-строгите стандарти за качество, всички парфюми на марката Amouage заинтригуват със своите изключително луксозни опаковки. Флаконът Memoir в красив тъмнокафяв цвят, преминаващ в черен със сребърни декоративни елементи вдъхновява с елегантния, изтънчен дизайн, показателен за богатството. Опаковката допълва красива, тъмносива кутийка, позоваваща се на димния нощен оттенък на аромата. Amouage Memoir - мистичен, вълнуващ, незабравим и неустоим аромат на нощта, пълен със смисъл.  

    277,00 лв.
    Отстъпка: 29,00 лв.

   • Hugo Boss Boss No.6 Bottledподаръчен комплект XVII.

    По-нисък процент на съдържание Съдържание на продукта: 99 % Код:: HUG6627

    75,00 лв.
    Отстъпка: 10,90 лв.

   • Jo Malone Dark Amber & Ginger Lilyодеколон за жени 200 мл. без кутийка

    Без кутия Съдържание на продукта: 99 % Код:: JML1305

    364,00 лв.
    Отстъпка: 29,00 лв.

   • Montale Roses Muskaромат за коса за жени 100 мл.

    По-нисък процент на съдържание Съдържание на продукта: 99 % Код:: MNT2518

    117,10 лв.
    Отстъпка: 10,90 лв.

   • Stéphane Humbert Lucas 777 777 Oud 777парфюмна вода унисекс 50 мл.

    Без целофан Съдържание на продукта: 99 % Код:: 7770175

    748,30 лв.
    Отстъпка: 50,70 лв.

   • Creed Aventusпарфюмна вода за мъже 120 мл.

    По-нисък процент на съдържание Съдържание на продукта: 98 % Код:: CRE3919

    още информация

    Creed Aventus е плодово-дървесен аромат за мъже от уникалната, луксозна, династична и частно притежавана марка нишови парфюми Creed. Марката Creed, освен с изключителната традиция, предавана от баща на син още от 1760 г. и с емблематичната история (над 250 години създаване на необикновени аромати за кралското семейство и други взискателни клиенти с изтънчен вкус) се гордее също с използването на древна техника за обработка на скъпоценни материали, избрани за производството на нейните ненадминати парфюми. Тази парфюмна вода е празник на силата, куража и успеха. Aventus е вдъхновен от живота на император Наполеон Бонапарт. Той отразява жизненост, издръжливост, война, мир и любов. Оригиналният аромат отразява природата на една от най-интересните личности на света. Марката Creed е основана през 18-ти век, когато първият от семейството Creed основава корените на семейната парфюмерия. От тогава формулата за производство на различни аромати се е предавала само в рамките на семейството, от поколение на поколение. Creed е на пазара вече повече от 200 години. Въпреки огромната конкуренция на „модните” марки, тази е изградила своята твърда позиция и има все по-големи успехи. Всички съставки са подбрани ръчно с най-голяма грижа. Сред обертоновете на парфюмната вода Aventus принадлежи плодовата свежест във формата на упойващ касис, сладка ябълка, екзотичен ананас и изразен бергамот. В сърцето ще откриете сладкия аромат на роза, сухи тонове на брезово дърво, чистотата на мароканския жасмин и интензивен пачули. Перфектният завършек е акорд от дъбов мъх, приятна ванилия, кремообразен мускус и меден кехлибар. Освен със завладяващите аромати, всички парфюми с марка Creed привличат също със своята изключителна и елегантна опаковка. От флакона се излъчва мъжественост, сила и класическа елегантност. Опростен дизайн, черно-сребрист блясък, а гравиран ездач на кон показва, че това е аромат за истински мъже. Опитайте изключителното качество и традиция, която е отразена в парфюма Aventus. Creed Aventus - аромат, вдъхновен от един от най-важните мъже в историята.

    489,50 лв.
    Отстъпка: 36,20 лв.

   • Montale Wood & Spicesпарфюмна вода за мъже 100 мл.

    Без кутия Съдържание на продукта: 98 % Код:: MNT2542

    още информация

    Montale Wood & Spices е ориенталски дървесен аромат с подправки за мъже. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага съчетание на ценни дървета с подправки и тамян. Парфюмната вода Wood & Spices, както всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем. Парфюмната вода Montale Wood & Spices е напълно нова интерпретация на непреходната комбинация в ароматите за мъже - съчетание на дърво и подправки. И с по-скоро по-семпла ароматна композиция, марката Montale отново доказа, как чудесно умее да предлага преломни решения в откриването на удивителни начини за изненада на своите клиенти. Композицията Montale Wood & Spices се изгражда от акордите на агарово дърво и сандалово дърво, ветивер и тамян с мъничко подправки. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Wood & Spices е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат. Montale Wood & Spices е едновременно професионален и секси. Ароматът на парфюмната вода очарова с микс от свежест и дълбочина. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил изключително модерен и оригинален парфюм, на високо ниво с непринудена елегантност. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Wood & Spices е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат. Montale Wood & Spices е подходяща за деня и вечерта през цялата година. Завинаги ще привлече любителите на съчетанието на дървесни ухания с подправки, класическо в мъжките аромати, но в нова, изненадваща реализация. Тази парфюмна вода трябва да се опита от всеки, който цени истинското качество в комбинация с оригиналност. Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Wood & Spices е подчертана от светло метално сребристия цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите. Montale Wood & Spices – класически мъжествен дървесен аромат и подправки в удивителна нова реализация.

    168,50 лв.
    Отстъпка: 6,50 лв.

   • Kenzo Amour Floraleтоалетна вода за жени 85 мл.

    Малко смачкана кутия Съдържание на продукта: 100 % Код:: KZO2072

    88,40 лв.
    Отстъпка: 6,50 лв.

   12 3 4 5 179 Следващи 15 Nahoru