Sensodyne Classic паста за зъби без флуорид

   Марка: Sensodyne

   Варианти Sensodyne Classic

   Нагоре

   Информация за козметиката Sensodyne Classic

   Оценка

   Лесен за нанасяне

   Козметично качество

   Удовлетвореност от резултата

   Описание:

   Паста за зъби Sensodyne Classic е подходяща за хора, които страдат от свръхчувствителност към флуорид. Произведена е без него и по този начин не дразни чувствителните зъби. Благодарение на съдържанието на стронциев хлорид, дентиновите  каналчета и зъбните шийки биват предпазени. Употребата на паста за зъби Classic снижава чувствителността на зъбите към топли, студени, допирни и осмотични стимули. Едновременно с това, пастата почиства зъбния емайл и оставя усещане за дълготрайна свежест.

   Ефекти:

   • води до стесняване на дентиновите каналчета

   • предпазва оголените зъбни шийки

   • понижава чувствителността на зъбите

   • поддържа свежия дъж

   Състав:

   • стронциев хлорид- помага за стесняване на дентиновите каналчета и по този начин се понижава чувствителността на зъбите

   Начин на употреба:

   Паста за зъби Sensodyne Classic използвайте два пъти дневно. Нанесете върху четката за зъби количество колкото грахово зърно,след което идеално почистете зъбите. Изплакнете устата. За постигане на максимален ефект е необходимо да използвате пастата поне 14 дни. Ефектът трае 2-3 седмици,а след това пак изчезва.

   Нагоре

   За марката Sensodyne

                                                             Козметика Sensodyne

   Sensodyne - най-доброто за чувствителните зъби.Sensodyne е марка перорални продукти, насочени към потребители с чувствителни зъби. Първата паста за зъби Sensodyne с високо съдържание на хлорид, за облекчаване болката на чувствителните зъби, е представена през 1961 г., в Съединените щати и е истински пробив в решенията ,относно прекомерната чувствителност на зъбите.

   Чувствителни зъби са широко разпространен болезнен проблем. Консумацията на някои храни и напитки, за човек с чувствителни зъби става страдание, а понякога дори и абсолютно табу.Чувствителността е причинена от дразненето на дентина,там където зъба не е защитен с емайл.Когато дентинът се докосне от нещо по-топло,по-студено,сладко или кисело,се получава  дразнене на нервните окончания,последвано от остра болка.

   Калиевия хлодид,съдържащ се в зъбните пасти Sensodyne, прониква в нервните окончания и предотвратява дразненето им.Едновременно с това , стронциевия хлорид механично запушва дентилните каналчета, така че дразнещите частици ,не влизат в контакт с чувствителния нерв.

   Специалистите препоръчват марката Sensodyne, която предлага голямо разнообразие от специализирани пасти за зъби, включително Repair & Protect-възстановяваща отслабените места по зъбния емайл,Rapid-,която облекчава болката на чувствителни зъби в рамките на 60 секунди или Sensodyne Pronamel защитаваща емайла от киселинно разяждане.Допълнителният асортимент включва води за уста, четки за зъби и зъбни конци от най-високо качество.

   Sensodyne осигурява цялостна грижа за прекратяване на болката ,причинена от чувствителните зъби!

   Нагоре

   Оценка Sensodyne Classic

   • 18 януари 2016 г.
    Георги

    Едно от малкото медицински пасти за зъби БЕЗ флуорид. Никъде другаде не успях да я намеря.

   Какво е Вашето мнение за продукта Sensodyne Classic?

   Полетата означени със звездичка * са задължителни.


   Оценка *

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока