Salvatore Ferragamo Incanto Bliss тоалетна вода за жени мостра

Марка: Salvatore Ferragamo

Варианти Salvatore Ferragamo Incanto Bliss

Други продукти Salvatore Ferragamo Incanto Bliss

Нагоре

Информация за парфюма Salvatore Ferragamo Incanto Bliss

Оценка

Дизайн на флакона

Трайност на аромата

Интензивност

Общо впечатление

Състав

глава

ябълка, касиа, фортунела

сърце

роза, крем, фрезия

база

мускус, дърво

Salvatore Ferragamo Incanto Bliss е женски плодов аромат, пълен с игривост и въображение. Ароматът и бутилката са вдъхновени от пъстрия подводен свят и дават чувство за свобода. Самият мотив на опаковката се опитва да Ви заведе в този пълен с приключения и мечти свят.

Парфюма Incanto Bliss е подходящ за всяка жена, която иска да се наслади на усещането за свобода и щастие. Потопете се в този магически свят пълен със заклинания и магии, където тайните Ви желания ще се сбъднат. Аромата Salvatore Ferragamo Incanto Bliss ще Ви помогне да забравите за реалността и ще Ви отведе в мистериозния воден свят.

Оставете се на подводното вълшебство и се полюбувайте на разнообразието и блясъка на водното царство. Парфюма Incanto Bliss ще Ви помогне да забравите тревогите и ще Ви даде приятно свежо настроение. Изпълнете се с енергия и поемете към най-съкровените си желания.

Нагоре

За марката Salvatore Ferragamo

Парфюми Salvatore Ferragamo | Salvatore Ferragamo – Обичали го звездите на Холивуд благодарение на наговите модни идеи и красивият дизайн на обувки. Salvatore Ferragamo беше, но и до сега е, модна икона от италиянски произход, който не се страхува да използва нови материали за обувките които допринесли на целият свят уникални модели. В неговият музей във Флоренция днес са изложени повече от 10 000 оригинални модела на неговите обувки. След смъртта на Salvatore Ferragamo през 1960 г. неговото семейство продължава в изработката на високо качествени обувки, аксесоари и маркови облекла. За негова чест в деветдесетте години се появява на пазара и първите аромати Salvatore Ferragamo Pour Femme и Salvatore Ferragamo Pour Homme.

Нагоре

Оценка Salvatore Ferragamo Incanto Bliss

Какво е Вашето мнение за продукта Salvatore Ferragamo Incanto Bliss?

Полетата означени със звездичка * са задължителни.


Оценка *

1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока