Reach

                                                           Козметика "Reach"

   Цялостната грижа за устната хигиена днес включва няколко стъпки и първата е правилното миене на зъбите с подходяща четка за зъби. Използването на подходящи техники за почистване и избор на качеството на четката за зъби са в основата на здравите и чисти зъби. Днешната тенденция са естествено белите и чисти зъби, както и дълготрайно свежия дъх, постигане на възможно най-добри резултати в борбата за  намаляване образуването на зъбна плака и зъбен камък, подобряване устойчивостта на зъбите и поддържането на здрави венци. За щастие днес на пазара се предлагат множество продукти, които да ни помогнат за постигането на най-добри резултати.

   Гигантът на пазара за здравни грижи "Johnson & Johnson" също притежава комплексна програма грижа за устната кухина. Към нея спада марката четки за зъби и дентални конци "Reach" , води за уста "Listerine" и избелващите зъбни пасти "Rembrandt".

   Четки за зъби "Reach" са едни от най-качествените и най-известни марки четки за зъби на пазара. Специално оформените дръжки, глави и влакна, ги правят най-добрите продукти за ежедневна грижа за устната кухина. Имате възможност да избирате между три вида твърдост на влакната и няколко вида четки. Например "Listerine Reach Total Care" снишава количеството зъбна плака по трудно достъпните места с до 96%. "Listerine Reach Interdental" е готова отново да се грижи с максимален ефект за междузъбните пространства. "Listerine Reach Total Care Sensitive" приветства всички, които се нуждаят от нежно и внимателно почистване на зъбите и разбира се с максимална ефективност.

   Зъбите растат в естествена връзка помежду си и действително междузъбните пространства са критичен момент, тъй като плаката се натрупва и предизвиква кариес или заболявания на венците. Дори и да използвате четка, чиито влакна са предназначени за грижа за междузъбните пространства, подкрепете и улеснете почистването за  максимален ефект, с помощта на дентални конци. Денталните конци  "Reach Dental Floss" ефективно отстраняват остатъците от храна и почистват  междузъбните пространства от наслояване. Съдържанието на флуорид има положителен ефект върху зъбния емайл, а ментовия аромат е източник на свежест.

   Как правилно да си миете зъбите? Безопасната техника за почистване на зъбите и венците е следната: поставете четката под ъгъл от около 45° спрямо оста на зъба и правете малки кръгови движения около венците. След това продължете с нежни движения от горе надолу за почистване на горните зъби, и от долу нагоре за почистване на долните. За максимално почистване използвайте и дентални конци, а накрая изплакнете устата с вода. 

   пълен текст скрий текста

   За съжаление в момента нямаме в наличност никакви продукти на марка Reach.