Philips Sonicare AirFloss Ultra HX8032/07 спрей за уста за почистване на междузъбните пространства

Марка: Philips

1 вариант на продукта 23,90 лв.

До Вашия дом с куриер на СПИДИВторник 28.3.2017 г.

Тези срокове са ориентировъчни и зависят от сроковете на доставка на куриерската фирма.

Варианти Philips Sonicare AirFloss Ultra HX8032/07

 • Philips Sonicare AirFloss Ultra HX8032/07 спрей за уста за почистване на междузъбните пространства Silver Edition 2 бр.спрей за уста за почистване на междузъбните пространства 

  Повече от 20 бр са в наличност в централния склад

  Silver Edition 2 бр.
  Код: PHI0881

  23,90 лв.

Нагоре

Информация за козметиката Philips Sonicare AirFloss Ultra HX8032/07

Оценка

Лесен за нанасяне

Козметично качество

Удовлетвореност от резултата

Гарантирано по-здрави венци за 2 седмици

Проектиран за тези, които не са особено постоянни в почистването с конец

За тези, които не почистват с конец редовно, накрайникът AirFloss Ultra е най-лесният начин за ефективно почистване между зъбите.

Benefits

Подобрява здравето на устата

 • Клинично доказано също толкова ефективен за здравето на

венците, колкото и конецът за зъби

 • Премахване на до 99,9% плака
 • Помага да се предотврати кариеса между зъбите

Висококачествена технология

 • Технология с въздух и микроскопични водни капки
 • Високоефективен накрайник
 • Настройки за тройно персонализиране на впръскването

Най-лесният начин за ефективно почистване между зъбите

 • Лесен начин да създадете здравословен навик

Features

По-добро здраве на венците

Накрайникът Philips Sonicare AirFloss Ultra клинично доказано подобрява здравето на венците също толкова, колкото и конецът. Помага за подобряването на здравето на венците само за две седмици.

Премахване на до 99,9% плака

 • Премахва до 99,9% от плаката в третираните области.

Помага да се предотврати кариеса

 • Чрез леко разпръскване на плаката, която миенето с четка пропуска, накрайникът Philips Sonicare AirFloss Ultra помага да се предотврати формирането на кариеса в пространствата между вашите зъби.

Технология с микро капки

Клинично доказаните ни резултати са възможни благодарение на уникалната ни технология, която комбинира въздух и вода за уста или вода за мощно, но внимателно почистване между зъбите и по линията на венеца.

Високоефективен накрайник

 • Новият високоефективен накрайник AirFloss Ultra увеличава силата на технологията ни с въздух и микро капки за по-голяма ефективност и ефикасност от всякога.

Тройно персонализиране на впръскването

 • Мощната струя на накрайника AirFloss Ultra може да се персонализира според предпочитанията ви с единично, двойно или тройно впръскване за всяко натискане на бутона за активация.

Създайте здравословен навик лесно

 • Интерденталното почистване е много важно за цялостното здраве на устната кухина. AirFloss е лесен начин за почистване по-дълбоко между зъбите, като помага за формирането на здравословен навик.

Specifications

Имайте предвид, че това е предпродажбена брошура и съдържащата се в нея информация е такава, каквато ни е известна към датата и за страната, посочени по- горе. Съдържанието на брошурата подлежи на промени без предизвестие. Philips не поема каквато и да било отговорност за съдържанието на брошурата.

Включени в комплекта

 • Накрайник AirFloss
 • Ultra 2
 • Лесна употреба
 • Система с накрайник
 • Лесно поставяне и сваляне
 • Работни показатели при почистване
 • За най-добри резул- тати
 • Сменяйте накрайника на всеки 6 месеца

Дизайн и покритие

 • Цвят на накрайника Сиво

Нагоре

За марката Philips

Марката Philips е добре позната в много домове. Седемте сини букви в логото с щит, звезди и вълни ни съпътстват повече от 120 години. През периода на своето съществуване, Philips е изградила репутация на водеща и заслужаваща доверие марка в областта на здравеопазването, жизнения стил и осветлението. Philips & Co. е основана през 1891 г. в Айндховен, Холандия и нейната цел е била да покрие нарастващото търсене на електрически крушки, която съпътствала напредващата електрификация. Една от първите кампании е стартирана през 1898 г., когато Антон Филипс използва като маркетингов инструмент серия пощенски картички с холандски национални носии, като на всяка картичка придава думата Philips, съставена от електрически крушки. Постепенно компанията Philips започва да се ориентира и към други сфери. Днес е лидер в областта на грижите за хора със сърдечни заболявания, неотложна грижа и домашна здравна грижа, енергийно спестяващи решения и нови осветителни приложения, както също в областта на бръснене за мъже, подстригване и грижа за зъбите. В центъра на вниманието й са иновациите и въвеждането на най-новите технологии за удобство на потребителите. Принципът „смисъл и простота“ отразява ангажимента на Philips да бъде пазарно ориентирана компания, предлагаща продукти и услуги, които отговарят на обещаното на потребителите: „Създадени за вас, лесно ползване и модерни“. На сайта Notino.cz Philips предлага на своите клиенти продукти за мъже и жени, предимно в категорията Лична грижа, предназначени за грижа за кожата, косата и тялото. Можете да намерите четки за зъби Philips Sonicare от поредицата Грижа за зъбите и венците, които са оборудвани с нашата патентована „sonic“ технология за перфектно усещане от почистените зъби. Като част от актуалните тенденции, Philips представи новата линия на марката - „иновации и вие“, произлизаща от силната вяра, че иновациите имат смисъл само тогава, когато се основават на цялостното разбиране на нуждите и желанията на потребителите. Марката Philips принадлежи към традиционните и доказани стойности и днес се идентифицира предимно с максимален акцент върху иновациите и потребностите на потребителите. С Philips получавате най-доброто от традиционните ценности, съчетано с най-новите тенденции.

Нагоре

Оценка Philips Sonicare AirFloss Ultra HX8032/07

Какво е Вашето мнение за продукта Philips Sonicare AirFloss Ultra HX8032/07?

Полетата означени със звездичка * са задължителни.


Оценка *

1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока