Lanvin Marry Me! á la Folie парфюмна вода за жени

Марка: Lanvin

Варианти Lanvin Marry Me! á la Folie

Нагоре

Информация за парфюма Lanvin Marry Me! á la Folie

Оценка

Дизайн на флакона

Трайност на аромата

Интензивност

Общо впечатление

Състав

глава

горчив портокал, касис

сърце

жасмин, роза

база

кедър, мускус

Дамският аромат Lanvin Marry Me! A La Folie е продължение на историята Marry Me! Парфюмът представлява страст, влюбеност и безгрижието на младите хора. Този път ароматът е вдъхновен от светлината на неоните, осветяващи вечерните парижки улици.  Затова и флаконът притежава прекрасен неонов цвят. 

 
Самият увод на аромата Lanvin Marry Me! A La Folie е създаден от сочни акорди на сладък касис, който е впоследствие контрастно допълнен с есенции на горчив портокал. В сърцевината се намират нотки на копринен жасмин и съблазнителна роза.  Чрез основата преминават акорди на топло кедрово дърво и чист страстен мускус. Този уникален дамски парфюм на марката Lanvin е подходящ за ежедневна употреба. Съблазнителният му аромат ще оцените предимно на романтична среща. 

Влюбеният дамси аромат Marry me! A La Folie вдъхновява с елегантните си флорани нотки всичките сетива и създава усещане за съвършено щастие и любов. Парфюма ще оценят всички млади модерни жени, вярващи в любовта на пръв поглед. Този плодово-флорален аромат бе лансиран на пазара през 2012 г.

Нагоре

За марката Lanvin

Парфюми Lanvin | Ланвен е една от май-старите парижки модни къщи. Марката Ланвен е основана между 19 и 20 век от една дама на име Жана Мари Ланвен. Тази жена, която първоначално шиела само за дъщеря си Маргарет Ланвен, искала да впечатли и висшето общество. Марката Ланвен доста бързо  придобива известност, като  най-добрите и години са между 1920 и 1925 година. В това време Ланвен създава облекла и модни аксесоари, но също и парфюми, като днес те са сред най-лукозните стоки. Най славната колекция  на парфюмите на Ланвен е Lanvin Arpege. Това е почти сто годишният „аромат на Франция“ .  

Нагоре

Оценка Lanvin Marry Me! á la Folie

Какво е Вашето мнение за продукта Lanvin Marry Me! á la Folie?

Полетата означени със звездичка * са задължителни.


Оценка *

1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока