Lampe Berger Paris Quadri kаталитична ароматизираща лампа Plum

   Марка: Lampe Berger Paris

   Варианти Lampe Berger Paris Quadri

   • Lampe Berger Paris Quadri kаталитична ароматизираща лампа 260 мл. Plum kаталитична ароматизираща лампа 260 мл. Plum 

    Tози продукт не е в наличност

    Код: LBP0106

   Нагоре

   Информация за парфюма Lampe Berger Paris Quadri

   Оценка

   Дизайн на флакона

   Трайност на аромата

   Интензивност

   Общо впечатление

   Каталитичната лампа е специален продукт, който работи на принципа на каталитичната реакция - т.е. горене без пламък. Предназначена е за почистване и дезинфекция на въздуха в затворени помещения, премахва акари, бактерии и плесен. Извършва дезинфекция на въздуха с 99% ефективност, и то само за по-малко от 30 минути от началото на каталитичния процес. Лампата унищожава в помещението всички миризми, включително цигарения дим, готварските изпарения или миризми от домашни любимци. Каталитичната лампа се използва лесно и бързо, безопасна е и прекрасно ароматизира помещението с ароматна есенция по ваш избор. Можете да оставите лампата спокойно без надзор, няма опасност от запалването й или от повреждане на други предмети. Помещение с големина 15 м² лампата успява да ароматизира и почисти за 20 минути, повече не трябва да се оставя да работи. Не се мъчете с алергиите и неприятните миризми, а ползвайте каталитична лампа, която ще реши вашите проблеми и магически ще ароматизира цялото помещение.

   Начин на употреба на каталитичната лампа

   След разопаковане, от лампата се сваля декоративното и загасящо капаче и с помощта на фунийката, включена в комплекта, лампата се пълни до 2/3 с ароматна есенция. В лампата се връща фитилът с камъчето и се затваря със загасящото капаче. След около 20 минути, когато ароматът се издигне чрез фитила до камъчето, камъчето се запалва. Оставя се да гори с пламък 3 - 5 минути и след това се изгася. От този момент започва каталитичният процес и от лампата се освобождава аромат. Разпаленото камъче покрийте с декоративното капаче и го оставете там, докато аромата бъде за вас достатъчно интензивен, след това покрийте камъчето последователно със загасящото и декоративно капаче. С това завършва каталитичната реакция и лампата престава да работи.

   Нагоре

   За марката Lampe Berger Paris

   Lampe Berger Paris са луксозни френски ароматизиращи дифузери, които ще прочистят въздуха в стаята и едновременно с това ще изпълнят дома ви с приятен аромат! Арома дифузери Lampe Berger Paris са изключителни със своята уникална дифузна система катализатори, които има уникална сила за освежаване и пречистване на въздуха във вашия дом, използвайки методи за разсейване на фини есенции. Интериорните аромати Lampe Berger Paris са проектирани единствено от френски майстори-парфюмеристи и за производството им се използват само най-добрите есенции. Всеки аромат Lampe Berger Paris е просто изключителен и ще предизвика у вас чувство на наслада и релаксация.

   За производството на флаконите на арома дифузерите Lampe Berger Paris са използвани материали, като кристал, порцелан, керамика или метал. Флаконите са внимателно ръчно изработени от опитни френски занаятчии, които са първенци в своята област. Френската марка Lampe Berger Paris  възниква през 1898 г., и от своето създаване е фокусирана върху ароматизирането и изчистването на въздуха в интериора. Създател на марката е аптекарят Мурис Бергер- откривател и носител на патент на първата лампа за почистване на въздуха в болничните отделения. Постепенно, тези лампи започват да намират своето приложение и в домовете и стават много популярни сред клиентите.

    

   Нагоре

   Оценка Lampe Berger Paris Quadri

   Какво е Вашето мнение за продукта Lampe Berger Paris Quadri?

   Полетата означени със звездичка * са задължителни.


   Оценка *

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока