Lacalut Interdental четки за зъби за междузъбно пространство с капачка 5 бр.

   Марка: Lacalut

   4 варианта на продукта от 7,20 лв.

   До Вашия дом с куриер на СПИДИВторник 28.2.2017 г.

   Тези срокове са ориентировъчни и зависят от сроковете на доставка на куриерската фирма.

   Варианти Lacalut Interdental

   • Lacalut Interdental четки за зъби за междузъбно пространство с капачка 5 бр. XS 2,0 mm Orange (Interdental Brushes)четки за зъби за междузъбно пространство с капачка 5 бр. 

    Повече от 5 бр са в наличност в централния склад

    XS 2,0 mm Orange (Interdental Brushes)
    Код: LCL0198

    7,20 лв.

   • Lacalut Interdental четки за зъби за междузъбно пространство с капачка 5 бр. S 2,4 mm Red (Interdental Brushes)четки за зъби за междузъбно пространство с капачка 5 бр. 

    Повече от 5 бр са в наличност в централния склад

    S 2,4 mm Red (Interdental Brushes)
    Код: LCL0199

    7,20 лв.

   • Lacalut Interdental четки за зъби за междузъбно пространство с капачка 5 бр. M 3,0 mm Blue (Interdental Brushes)четки за зъби за междузъбно пространство с капачка 5 бр. 

    Повече от 5 бр са в наличност в централния склад

    M 3,0 mm Blue (Interdental Brushes)
    Код: LCL0200

    7,20 лв.

   • Lacalut Interdental четки за зъби за междузъбно пространство с капачка 5 бр. L 4,0 mm Yellow (Interdental Brushes)четки за зъби за междузъбно пространство с капачка 5 бр. 

    Повече от 5 бр са в наличност в централния склад

    L 4,0 mm Yellow (Interdental Brushes)
    Код: LCL0201

    7,20 лв.

   Нагоре

   За марката Lacalut

   Оценка

   Лесен за нанасяне

   Козметично качество

   Удовлетвореност от резултата

                                                              Козметика Lacalut

   Lacalut - за цялостно здраве на устната кухина.Lacalut е завършена линия на грижа за устната кухина, специално разработена, за защита срещу честите здравословни проблеми като пародонтоза или кървене.Продуктите от тази марка се допълват взаимно и образуват цялостна система за защита на зъбите и венците.Марка продукти за хигиена на устната кухина Lacalut е на пазара в Чехия от 16 години и включва няколко серии на пасти за зъби за деца и възрастни, стоматологични и интердентални четки, води за уста, препарати за "трети зъби" и други помощни продукти.Отделните линии са насочени към специфични цели, като нежно избелване на зъбите,защита за чувствителните зъби и предпазват от лош дъх.

   Много успешна е и благодарение на своята висока ефективност,серията Lacalut aktiv.Тази система на цялостна защита на зъбите от възпаление на венците и кървене, придружено от появата на пародонтит, е разработена от известния Фрайбургски университет и включва паста за зъби, вода за уста и специална четка за зъби.Екип от експерти зад марката Lacalut, популяризира здравословния начин на живот и се опитва да апелира към обществото да не подценява ежедневната грижа за зъбите и цялата устна кухина.Поради хигиенни навици, които развиваме в детството, Lacalut поставя голям акцент върху тази възрастова група, и затова създава Детска програма на Lacalut за превенция на зъбния кариес,със система от пасти и четки за зъби,пригодени в зависимост от възрастта.

   Зъбният кариес и гингивит в момента са сред най-често срещаните заболявания.Тези, които осъзнават, че здравето на цялото тяло започва от устата, избират за нея да се грижи Lacalut.

   Нагоре

   Оценка Lacalut Interdental

   Какво е Вашето мнение за продукта Lacalut Interdental?

   Полетата означени със звездичка * са задължителни.


   Оценка *

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока