Kringle Candle Red & Gold Mosaic Керамична аромалампа

   Марка: Kringle Candle

   Варианти Kringle Candle Red & Gold Mosaic

   • Kringle Candle Red & Gold Mosaic Керамична аромалампа Керамична аромалампа 

    Tози продукт не е в наличност

    Код: KCC0260

   Нагоре

   Информация за парфюма Kringle Candle Red & Gold Mosaic

   Оценка

   Дизайн на флакона

   Трайност на аромата

   Интензивност

   Общо впечатление

   Начин на употреба:

   - сложете ароматната лампа върху равна и топлоустойчива повърхност, която е достатъчно отдалечена от други източници

   - в купичката капнете ароматно масло или сложете восък

   - в долната част на ароматната лампа сложете чаена свещ и я запалете

   - позволете на топлината да разтопи восъка или да се изпари ароматното масло. При употреба восъкът или ароматното масло се загряват.

   - горещият восък или ароматното масло могат да причинят изгаряния. Преди следващата употреба оставете горещия восък или ароматното масло напълно да се охладят.

    - ако восъка или ароматното масло свършат, духнете чаената свещ и преди да допълните съдържанието на купичката, оставете ароматната лампа да изстине

   - след изгарянето на чаената свещ, я оставете да изстине и след това я извадете

   - ако след употреба в купичката останат остатъци от восък, които искате да премахнете, оставете восъка да изстине и с лек натиск в единия край го изкарайте вън. За почистване на ароматната лампа от восък не ползвайте метални предмети. Ароматната лампа би могла да се повреди или счупи.

   Важно предупреждение

   Поставяйте продукта върху достатъчно топлоустойчива повърхност. Уверете се, че ароматната лампа е достатъчно отдалечена от всички горящи материали или източници на топлина (телевизори, радиатори). Не пренасяйте горяща ароматна лампа. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни животни. За хора, които страдат от свръхчувствителност към миризми, е необходимо изделието да се ползва с повишено внимание. 

   Нагоре

   За марката Kringle Candle

   >Ароматизирайте дома си с ароматните свещи Kringle Candle! Собственикът на компанията Kringle Candle  Джеймс Майкъл Китридж, е първоначалният собственик и основател на известната марка Yankee Candle. Тази компания той основава през 1969 г. ,а  през 1998 г. продава 90% от тази развиваща се компания. След няколко години, заедно със сина си Мик стават основатели на нова марка свещи и восък под името Kringle Candle.

   Восъкът и свещите Kringle Candle изумяват с интензивен, но приятен и ефирен аромат. Внимание заслужава и интересният дизайн на изделията Kringle Candle, който е истинското въплъщение на финеса и елегантността с акцент върху качеството. Асортиментът на отличната марка Kringle Candle  включва ароматни интериорни свещи, чаени свещи, восък за ароматни лампи и други страхотни продукти, които ще ви очаровта и ще създадат една наистина уникална атмосфера в дома ви.

   Нагоре

   Оценка Kringle Candle Red & Gold Mosaic

   Какво е Вашето мнение за продукта Kringle Candle Red & Gold Mosaic?

   Полетата означени със звездичка * са задължителни.


   Оценка *

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока